By ne yaw 1247 tl.... https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-mx-keys-kablosuz-klavye-turkce-tus-dizimi.html
Güzele benziyor. Ses yok denecek kadar az. Teşekkür ederim değerlendireceğim.Hocam yazı yazmaya uygun olmayabilir ama bence sessiz
İncelememi okursunuz en azından fikir edinmiş olacaksınız
(550 TL civarı)
İnceleme - HP Omen Encoder , Brown + Red Switch (+ Ses Testi)
merhaba arkadaşlar bugün amazon üzerinden satın almış olduğum ; hp omen encoder cheryy mx brown switch klavyenin incelemesini yapacağız. İNCELEME 3 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR BÖLÜM 1 : ALIŞ SÜRECİ , GÜNCEL FİYAT ,PAKETLEME VE KUTU AÇILIŞI BÖLÜM 2 : KLAVYENİN İNCELEMESİ , SES TESTİ , KOZMETİK AÇIDAN...forum.donanimarsivi.com
Altın kaplama da yok ama fiyatı uçuk
Hakimin yanında pavyon gibi klavye gider mi ?Arkadaşlar alacağım klavyeyi buldum, tavsiye ederim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Corsair K60 RGB PRO Cherry MX Low Profile Speed Türkçe Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
Corsair K60 RGB PRO Cherry MX Low Profile Speed Türkçe Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-910D018-TR ITOPYA'da.www.itopya.com
Duruşma salonunda kullanmak için almıyorum, alırsam vurur beni o nedenle kalemde kullanacağımHakimin yanında pavyon gibi klavye gider mi ?