Neler Yeni

Öneri Yazıcı Önerisi Yapar mısınız?

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
C Ş
Doldurma tankı olan, markası HP olmayan yazıcı önerebilir misiniz?

Not: Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın kategorilere baktım ama başka açacak yer bulamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Yuzarsef
Hewlett Packard a baktın mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Yuzarsef
HP olmayacak diyorum.
Canon e410 serisi ve epson tanklı modellerine bakabilirsiniz. Epson 520 tanklı modeli vardı el ile kendiniz de dolum yapabiliyorsunuz öneririm.

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
C Ş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Canon e410 serisi ve epson tanklı modellerine bakabilirsiniz. Epson 520 tanklı modeli vardı el ile kendiniz de dolum yapabiliyorsunuz öneririm.
Tanklı olması daha iyi çünkü çok çıktı alma gerekebiliyor bazen. Sürekli mürekkep bitmesi uğraştırıcı olur. En azından mürekkep alıp kolayca kendin koyup işine devam edebileceğin bir model olmasını istiyorum.

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Evren AYDIN
Yazıcı diyorsan Epson alacaksın kafan rahat edecek.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
C Ş
Hocam canondan uzan durun,kafanız ağrımasın istiyorsanız Epson alın rahatınıza bakın,tanklı modelleri çok güzel tavsiye ederim.

Ne için kullanacaksıniz
HPlerde özellikle uzun zaman çıktı almayınca kuruma oluyor ve ondan sonrası işkence, boş kağıtlar çıkarmam mı dersin, çizik çizik çıkarma mı dersin, boya akıtma mı dersin. Böyle sorunları yaşamak istemiyorum. Hem uğraştırıcı hem zaman kaybı.

Tanklı model düşünüyorum zaten. Kartuş doldurma/değiştirme işi de yine her zaman yolunda gitmiyor.

Genelde yazı çıktısı almak için. Bazen yine A4'e renkli çıktı almak için.

Yasin Çınar

80+ Bronze
Epson l3211 aldım ben yaklaşık 2 hafta önce. Çok memnunum hem tasarruflu hem de kaliteli. Ben mediamarkttan almıştım orda danıştığım abi bana canon önermedi, alacaksan hp ya da epson al dedi.

qqzeck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
zeck
Doldurma tankı olan, markası HP olmayan yazıcı önerebilir misiniz?

Not: Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın kategorilere baktım ama başka açacak yer bulamadım.
Doldurma tanklı da Epson iyidir. Lazer olarak da Xerox öneririm.

• Beğen

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Evren AYDIN
HPlerde özellikle uzun zaman çıktı almayınca kuruma oluyor ve ondan sonrası işkence, boş kağıtlar çıkarmam mı dersin, çizik çizik çıkarma mı dersin, boya akıtma mı dersin. Böyle sorunları yaşamak istemiyorum. Hem uğraştırıcı hem zaman kaybı.

Tanklı model düşünüyorum zaten. Kartuş doldurma/değiştirme işi de yine her zaman yolunda gitmiyor.

Genelde yazı çıktısı almak için. Bazen yine A4'e renkli çıktı almak için.
Belli bir süre çıktı almayınca çizgili çıkarma durumu hemen hemen her kartuşlu modellerde oluyor, olucakta.Bakım modunda temizleme yapmak yetiyor bunun içinde.

Ha epsonda bu durum sık rastlanan bir durum değil, kolay kolay arıza vermez kolay kolay damlatma vs yapmaz.

Yazıcı olarak ben her zaman Epson tavsiye ederim risk almaya gerek yok çünkü bazen çok Can sıkıcı olabiliyorlar.

• Beğen
Top Bottom