Canon e410 serisi ve epson tanklı modellerine bakabilirsiniz. Epson 520 tanklı modeli vardı el ile kendiniz de dolum yapabiliyorsunuz öneririm.HP olmayacak diyorum.
Tanklı olması daha iyi çünkü çok çıktı alma gerekebiliyor bazen. Sürekli mürekkep bitmesi uğraştırıcı olur. En azından mürekkep alıp kolayca kendin koyup işine devam edebileceğin bir model olmasını istiyorum.Canon e410 serisi ve epson tanklı modellerine bakabilirsiniz. Epson 520 tanklı modeli vardı el ile kendiniz de dolum yapabiliyorsunuz öneririm.
Doldurma tankı olan, markası HP olmayan yazıcı önerebilir misiniz?
Not: Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın kategorilere baktım ama başka açacak yer bulamadım.
Hocam canondan uzan durun,kafanız ağrımasın istiyorsanız Epson alın rahatınıza bakın,tanklı modelleri çok güzel tavsiye ederim.Epsonla Canon arasındaydım. Epsona daha yakınım şu an.
HPlerde özellikle uzun zaman çıktı almayınca kuruma oluyor ve ondan sonrası işkence, boş kağıtlar çıkarmam mı dersin, çizik çizik çıkarma mı dersin, boya akıtma mı dersin. Böyle sorunları yaşamak istemiyorum. Hem uğraştırıcı hem zaman kaybı.Hocam canondan uzan durun,kafanız ağrımasın istiyorsanız Epson alın rahatınıza bakın,tanklı modelleri çok güzel tavsiye ederim.
Ne için kullanacaksıniz
Doldurma tanklı da Epson iyidir. Lazer olarak da Xerox öneririm.Doldurma tankı olan, markası HP olmayan yazıcı önerebilir misiniz?
Not: Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın kategorilere baktım ama başka açacak yer bulamadım.
Belli bir süre çıktı almayınca çizgili çıkarma durumu hemen hemen her kartuşlu modellerde oluyor, olucakta.Bakım modunda temizleme yapmak yetiyor bunun içinde.HPlerde özellikle uzun zaman çıktı almayınca kuruma oluyor ve ondan sonrası işkence, boş kağıtlar çıkarmam mı dersin, çizik çizik çıkarma mı dersin, boya akıtma mı dersin. Böyle sorunları yaşamak istemiyorum. Hem uğraştırıcı hem zaman kaybı.
Tanklı model düşünüyorum zaten. Kartuş doldurma/değiştirme işi de yine her zaman yolunda gitmiyor.
Genelde yazı çıktısı almak için. Bazen yine A4'e renkli çıktı almak için.