Neler Yeni

Yazıcıda Orijinal Kartuş Şart Mı?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
@Mehmet Yılmaz Çevre Birimleri/Ekipmanları kısmına Yazıcı da eklenirse sevinirim.

Yazıcım HP DeskJet 2135, Ev tipi bir mini yazıcı. 2016'da 150TL'ye almıştık.

Bu yazıcının orijinal kartuşu HP'nin 652 Numaralı kartuş serisi.
HP Smart uygulamasından ne kadar kartuş (sarf malzemesi) kaldığını görebiliyoruz. Ve yaklaşık 4 Siyah kağıt bastırmış olmama rağmen grafiğe göre yaklaşık %89'lara düşmüş. SSD'min sağlığı bile daha yavaş düşüyor.

Aklımızdaki fikir, mürekkep ve şırıngalar alarak bittikçe bu kartuşları doldurmak. Nasıl doldurulacağını buldum, öğrendim.

Peki bu yazıcılarda orijinal kartuş zorunlu mu?
Ben HP Smart'ı kurduğumda "HP Orijinal Sarf Malzemelerini Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederiz!" Diye bir yazı çıkmıştı. Anlıyor yani.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Değil. Ben çakmasını kullanıyorum genelde ucuz olduğu için. Sıkıntıları bi tık az kaliteli ama göze çarpmaz. Diğer sıkıntısı çabuk kuruyor.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
@Mehmet Yılmaz Çevre Birimleri/Ekipmanları kısmına Yazıcı da eklenirse sevinirim.

HP Smart uygulamasından ne kadar kartuş (sarf malzemesi) kaldığını görebiliyoruz. Ve yaklaşık 4 Siyah kağıt bastırmış olmama rağmen grafiğe göre yaklaşık %89'lara düşmüş. SSD'min sağlığı bile daha yavaş düşüyor.

Aklımızdaki fikir, mürekkep ve şırıngalar alarak bittikçe bu kartuşları doldurmak. Nasıl doldurulacağını buldum, öğrendim.

Ben HP Smart'ı kurduğumda "HP Orijinal Sarf Malzemelerini Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederiz!" Diye bir yazı çıkmıştı. Anlıyor yani.
knk anlıyor ise çalışmayabilir ama bence çakma kullan gitsin

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,919
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk anlıyor ise çalışmayabilir ama bence çakma kullan gitsin
Madem bu kadar anlamalı şey koymuşlar insan bi Wifi koyar uzaktan işimizi görürüz.
Neyse.

Değil. Ben çakmasını kullanıyorum genelde ucuz olduğu için. Sıkıntıları bi tık az kaliteli ama göze çarpmaz. Diğer sıkıntısı çabuk kuruyor.

Zorunlu değil ama orjinal kartuş ama orjinal biraz daha iyi oluyor
Peki sizce mürekkep seti alıp bittikçe mürekkep doldurmak mı yoksa orijinal olmayan kartuş kullanmak mı?

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
Madem bu kadar anlamalı şey koymuşlar insan bi Wifi koyar uzaktan işimizi görürüz.
Neyse.

Peki sizce mürekkep seti alıp bittikçe mürekkep doldurmak mı yoksa orijinal olmayan kartuş kullanmak mı?
ben genelde doldurtturuyorum ama hangisi uygunsa onu yap derim

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Doldurmak. Doldurmak daha da ucuza geliyor ve çok fark etmiyor. Ben hepsini denedim ucuz olan :D doldurmak daha mantıklı.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ucuza orijinal kartuş bulursan al hocam yoksa kendin doldur doldur kullan.

Control Panel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Barış
Discord
kolonya#1389
Valla biz çakma da aldık zamanında ama çok sıkıntılı. Kırmızıya Pembe Pembeye Turuncu Yeşile Sarı filan basıyor. Şuan mürekkep tanklı kullanıyoruz 1,5 yıldır hala kutudan çıkan mürekkepler bitmedi.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

İçindeki çipi kırmadan ne çakma kartuş ne de orijinal kartuşa doldurup çalıştırmak mümkün değilmiş.
Çipi kırdırın orijinal kartuşu doldurtun. Ben öyle kullanıyorum.
Ucuz işlemler.

Top Bottom