leroxy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 24
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 17,919
- İsim
- Alp
- İlgilendiği Kategoriler
- İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
@Mehmet Yılmaz Çevre Birimleri/Ekipmanları kısmına Yazıcı da eklenirse sevinirim.
Yazıcım HP DeskJet 2135, Ev tipi bir mini yazıcı. 2016'da 150TL'ye almıştık.
Bu yazıcının orijinal kartuşu HP'nin 652 Numaralı kartuş serisi.
HP Smart uygulamasından ne kadar kartuş (sarf malzemesi) kaldığını görebiliyoruz. Ve yaklaşık 4 Siyah kağıt bastırmış olmama rağmen grafiğe göre yaklaşık %89'lara düşmüş. SSD'min sağlığı bile daha yavaş düşüyor.
Aklımızdaki fikir, mürekkep ve şırıngalar alarak bittikçe bu kartuşları doldurmak. Nasıl doldurulacağını buldum, öğrendim.
Peki bu yazıcılarda orijinal kartuş zorunlu mu?
Ben HP Smart'ı kurduğumda "HP Orijinal Sarf Malzemelerini Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederiz!" Diye bir yazı çıkmıştı. Anlıyor yani.
Yazıcım HP DeskJet 2135, Ev tipi bir mini yazıcı. 2016'da 150TL'ye almıştık.
Bu yazıcının orijinal kartuşu HP'nin 652 Numaralı kartuş serisi.
HP Smart uygulamasından ne kadar kartuş (sarf malzemesi) kaldığını görebiliyoruz. Ve yaklaşık 4 Siyah kağıt bastırmış olmama rağmen grafiğe göre yaklaşık %89'lara düşmüş. SSD'min sağlığı bile daha yavaş düşüyor.
Aklımızdaki fikir, mürekkep ve şırıngalar alarak bittikçe bu kartuşları doldurmak. Nasıl doldurulacağını buldum, öğrendim.
Peki bu yazıcılarda orijinal kartuş zorunlu mu?
Ben HP Smart'ı kurduğumda "HP Orijinal Sarf Malzemelerini Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederiz!" Diye bir yazı çıkmıştı. Anlıyor yani.