Neler Yeni

Yazililar olacak galiba

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Yazın vakalar gerçekte düştü mü bilmiyorum ama düştü gösterildi oteller felan açıldı. Geçen sene de tek dönemden not verildi bu sene neden olmasın?
her şeyin ihtimali var baştakiler empati yoksunu ve düşüncesiz olduğunu düşünürsek dahada batırabilirler

Lolcü Buse

80+ Bronze
Yazın vakalar gerçekte düştü mü bilmiyorum ama düştü gösterildi oteller felan açıldı. Geçen sene de tek dönemden not verildi bu sene neden olmasın?
Knk sen ders çalışiyon mu

EmreBey52

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,197
İsim
EmreBey
Sizce yazılı olacak mıyız ? (Lise)
Bence olur çünkü Cuma gunu 56 k vaka var iken pazar günü yasak vardı 50 k oldu yani -6k vaka düştü ramazandada yasaklar getirirler bence böylece vakalar 15-20 k seviyelerine Duser diye tahmin ediyorum sizce yaparlar mı fikirleriniz nedir ?
Bence oluruz.

Dambıldor

80+ Silver
Bazı arkadaşlar bizim hocalar söyledi olacak sınavlar diyorlar. Akıl var mantık var sınav yok diye şimdi söyleseler kim ders çalışır? Son anda söyleyecekler ki etkilenmesin. Anlayın artık şunu.

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
bazı okulları çok katı davranıyor arkadaşıma hocalar acayip kazık sordular ve dersi adam akıllı açmamalarına rağmen 30 dk ders işliyorlar bazı hocalar dersi açamıyor bağlantıları kopuyor vs 10-20 kişi ders işliyorlar 30 kişilik sınıfta hocalarında acıma duygusu yok zaten o okuldan ayrıldığıma o kadar seviniyorumki
Bizim geçen derse 1 kişi girmiş

Lolcü Buse

80+ Bronze

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
online eğitim çok yararlı
Okula da 10 kişi falan geliyor.
(Büyük ihtimal ortam için geliyorlar Okulda Ay bu çok yakışıklı falan diyorlar ders ile ilgili konuşan yok)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,962
Üyeler
166,123
Son üye
alperenyilmaz
Top Bottom