edd123
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,987
sadece oruç değil, hem oruçlu, 30 derecede 37458293 kat maskeli, konulardan bi halt anlamamış haldeKeşke oructan sonra yapsalar oruç oruç sınava mi girecez ya
sadece oruç değil, hem oruçlu, 30 derecede 37458293 kat maskeli, konulardan bi halt anlamamış haldeKeşke oructan sonra yapsalar oruç oruç sınava mi girecez ya
Akıl hastası olur herkes o zamanEvde LOL oynarsa herkes vakalar düşer![]()
Şu anki değerler bile gerçek mi yalan mı artık ondan bile emin olamıyorum :/Ya da grafiklerde oynicaklar
Bunu destekleyen fikrin de yok ramazan geliyo ya vakalar Duser diyorsun sadece onu da anlamıyorum.Cok yüksek bi ihtimalle düşer bence
Çoğu vakayı gizledikleri için hala olucağini sanmiyorum.Sizce yazılı olacak mıyız ? (Lise)
Bence olur çünkü Cuma gunu 56 k vaka var iken pazar günü yasak vardı 50 k oldu yani -6k vaka düştü ramazandada yasaklar getirirler bence böylece vakalar 15-20 k seviyelerine Duser diye tahmin ediyorum sizce yaparlar mı fikirleriniz nedir ?
Şuan mesela bizim peder virüs oldu 10 gün evdeyim tam sınav başlayacağı zaman kendisi veya ailesinde virüs olan şuan çok kişi var günlük 50k vaka çıktığına göre. Olursa haziran da ya da hiç olmaz ramazanda vakalar düşmeyecek. Yaza doğru düşmese bile düştü gösterirler öbür türlü turizm işlemez.
grafiklerle oynarlar napıcaklar başka vakalar arttı renkli harita kaldırdılar beyaz harita sayı değerleriyle gösterdiler ülkede s*lak dolu oldugu için de oh mis bembeyaz harita gezelim diyorlar gezdikçe sayı artıyor düzelmez bu saatten sonra. düzeltsin istiyorlarsa okullar kapanmalı en az 2 hafta civarı yasak olmalı (benim görüşüm)20k olması için 2 şeyden biri olması lazım
14 gün kapatıcaklar
Ya da grafiklerde oynicaklar
Başka türlü 40k dan düşmez
başlıcam turizmlerine çine baksana giriş çıkış kapattı vaka sayısı yüksek olanları karantinaya aldı tertemiz şuan. 1.2 ay sıkı dursak tamamdır vakalar bitme seviyesine gelir. bizim insanımızda oturmasını bilmiyorŞuan mesela bizim peder virüs oldu 10 gün evdeyim tam sınav başlayacağı zaman kendisi veya ailesinde virüs olan şuan çok kişi var günlük 50k vaka çıktığına göre. Olursa haziran da ya da hiç olmaz ramazanda vakalar düşmeyecek. Yaza doğru düşmese bile düştü gösterirler öbür türlü turizm işlemez.
Yav kim tıkıyor millet hala okula gidiyor işte çalışıyor Allah Allah. Oruç olunca hiç bir yer kapanmiyor.Âga kesin düşer milleti eve tıkarlar vakalar da dusmus olur