I Auditore I
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Baya eski ama yazılanlar. En son yazılan 7 yıl önce yazılmış.Şöyle bir şey buldum;
Baya eski ama yazılanlar. En son yazılan 7 yıl önce yazılmış.Şöyle bir şey buldum;
Alıntıyı görüntüle
Bu adam da gerçekten 2 mayıstan beri söylüyor ama neye göre söylüyor, atıyor tutuyor mu hala anlayamadım
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ülkeye para lazım turist sezonu açılıyor . tahminim eylül ayına kadar okula falan gitmeyiz ziya spoiler verdi zaten hafiftenfotoğraflarından bal damlıyor usta (aaaaa)
Haydaa ne ara düşünüldük 2 sene olcak b-bu şimdi miAlıntıyı görüntüle
güzel şakaymış
Daha çok info lazım derler derler bi anda yaparlar ne yapacağı belli olmaz bunlarınülkeye para lazım turist sezonu açılıyor . tahminim eylül ayına kadar okula falan gitmeyiz ziya spoiler verdi zaten hafiften
yok kanka ziya verdi spoiler şu şekilde attığı bir tweetin sonuna yazdıHaydaa ne ara düşünüldük 2 sene olcak b-bu şimdi mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha çok info lazım derler derler bi anda yaparlar ne yapacağı belli olmaz bunların
++++Vakalar düşer, okullar açılır. Vakalar yükselir, okullar kapanır.
Bu döngüden hiç bir zaman çıkamayacağız sanırım.
vakalar 15 k seviyesine düştü ama yersenyok kanka ziya verdi spoiler şu şekilde attığı bir tweetin sonuna yazdı
sınavların iptali hakkında konuşacağız
gibi bişeydi yanlış hatırlamıyosam iptal olmasa bile en az 1 ay yapilmaz vaka sayilari çok yüksek tam kapanma ustune okul acmak ne bileyim :d
İnternette bugün yapılacağına dair bilgi bulamadımBugun yapicaklar , belli olur