Nasil olmadiniz ya herkes olduHadi be
Olm biz ilk sınavları da olmadık neye göre not vericekler ?
Nasil olmadiniz ya herkes olduHadi be
Olm biz ilk sınavları da olmadık neye göre not vericekler ?
kanka düşmüştür illaki en az 30 a ama gene açılmaz vaka sayisi fazla olursa turist gelmez okulu açarlarsa vaka yukselir ama genede kafam karıştı birden sinav olucsk diyebilirlervakalar 15 k seviyesine düştü ama yersen
Önceki iptal de bize de vermişlerdi programları ama iptal olmuştu hatta kardeşim 2 sınavı olmuştu daha sınavları vardı ancak iptal olduğu için onları olmadılar.
saçma saçma kaynakların uydurduğu haberlere kulak asmayın. resmi kurumlardan herhangi bir açıklama yok. ayrıca dışarılarda fink atacağınıza, oyun oynayacağınıza ders çalışın sınavınızı olun. bırakın sağlığımızı düşünüyoruz ayaklarını.Lan noluyo lan neeağ neağ xd haber geliyor beyler
Öylesine dedim hocam takılmayın dünde açmıştınız ondan dedimkimi beni mi ?
dün senin gibi biri aynı cümleyi söyledi artık takmıyorum senin gibi düşünenleri sadece sınavlardan kortuğumuzu sanıyorsunuz ya üzülüyorum gerçekten üzülüyorum halinizesaçma saçma kaynakların uydurduğu haberlere kulak asmayın. resmi kurumlardan herhangi bir açıklama yok. ayrıca dışarılarda fink atacağınıza, oyun oynayacağınıza ders çalışın sınavınızı olun. bırakın sağlığımızı düşünüyoruz ayaklarını.