Neler Yeni

Yazılıların İptali Kesinleşiyor

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Screenshot_20210511_042219_com.twitter.android.png

Bu adam da gerçekten 2 mayıstan beri söylüyor ama neye göre söylüyor, atıyor tutuyor mu hala anlayamadım
Screenshot_20210511_042340_com.twitter.android.png

Screenshot_20210511_042407_com.twitter.android.png

Tre-x

80+ Silver

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu lafları bir çok kez duydum ama icraat göremedim. İcraat varsa bende varım önce icraat. Ziya bey sınavsız uzaktan eğitim dedi şimdi sınav olması için elinden geleni yapıyor . Kabine kararı biz vermedik diyor meb kabine karar verdi diyor ben kime inanacağımı şaşırdım. İCRAAT OLACAK MI ? Asıl soru bu . Sözde her şey kolay yapıya döksün bu söyleyenler bizde inanalım.

Tre-x

80+ Silver
Bu lafları bir çok kez duydum ama icraat göremedim. İcraat varsa bende varım önce icraat. Ziya bey sınavsız uzaktan eğitim dedi şimdi sınav olması için elinden geleni yapıyor . Kabine kararı biz vermedik diyor meb kabine karar verdi diyor ben kime inanacağımı şaşırdım. İCRAAT OLACAK MI ? Asıl soru bu . Sözde her şey kolay yapıya döksün bu söyleyenler bizde inanalım.
daha öncede duyduk ama daha önceden turizm sezonu açılmamıştı , daha önceki lafları iki mavi tikli sayfa paylaşmamıştı ben baya umutluyum valla umarım boşa gitmez

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sınav olacak ne olacak ne işime yarayacak . İki not verecekler diye sağlığımızla oynama peşindeler. Sınav dökülen saç kıran olan saçlarımı geri getirecek mi ? Sınav psikolojimi düzeltecek mi ? Sınav kendimi riske atma dışında ne işe yarayacak? Bunlar gayet güzel sorular bence cevaplayacak kişi ben göremiyorum ayrı mesele

Tre-x

80+ Silver
Sınav olacak ne olacak ne işime yarayacak . İki not verecekler diye sağlığımızla oynama peşindeler. Sınav dökülen saç kıran olan saçlarımı geri getirecek mi ? Sınav psikolojimi düzeltecek mi ? Sınav kendimi riske atma dışında ne işe yarayacak? Bunlar gayet güzel sorular bence cevaplayacak kişi ben göremiyorum ayrı mesele
bu sebepler sınavların iptal edilmesi çıkışına götürüyor bizi

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
DOGRU MU BU BENI HEYECANLANDIRMAYIN BOSUNA
AAAAAAAAAAAAAAA
700k lık mavi tiki sayfa paykaştıysa vardır Bi bildikleri, eğer kesin haber değilse yani sınavlar iptal olmazsa büyük bir linç yiyeceklerini onlar da biliyordur herhalde

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bak söverim artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,031
Üyeler
163,759