Neler Yeni

Yazılım İçin Gaming Mi Yoksa İş İçin Olan Laptoplar Mı?

EnesI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
EnesI
Haa anladım ama şunu söyliym ben her türlü gelişmeye açık bir insanım hani sadece yazılım yapmam edit de yaparım hani kendimi geliştirmek icin o laptopun sağlayacağı maximum performansı kullanırım onun için ekran kartını dedim yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maclar ateş pahası ikinci elleri 14k falan uygun olsa hiç düşünmem alırım.
Hocam bütçe söyleyin öneri yapalım.

EnesI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
EnesI
Haa anladım ama şunu söyliym ben her türlü gelişmeye açık bir insanım hani sadece yazılım yapmam edit de yaparım hani kendimi geliştirmek icin o laptopun sağlayacağı maximum performansı kullanırım onun için ekran kartını dedim yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Maclar ateş pahası ikinci elleri 14k falan uygun olsa hiç düşünmem alırım.
Bütçenizi bilmiyoruz hocam.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Sadece kod olacak ise bir yere kadar çokta önemli değil gaming laptop. Mesela bir sitenin kodlarını yazacaksındır bu laptop bile iş görür.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Hangi alanla uğraşacağın bu konuda önemli. Örneğin web üzerine çalışacaksan mac veya windows pek fark etmez ancak mobil uygulama gibi alanlara yöneleceksen bana göre mac almalısın. Ben hata yaparak windows bilgisayar almıştım ve şuan mac olmadığı ios tarafıyla çalışamıyorum. Bunun için laptopu satıp mac almaya çalışıyorum

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Turabi Çelik
Sadece kod olacak ise bir yere kadar çokta önemli değil gaming laptop. Mesela bir sitenin kodlarını yazacaksındır bu laptop bile iş görür.
İste sadece kod olmayacak hani laptopla napılabilirse hepsini öğrenmeye ve yapmaya çalışırım kendi gelişimim adına

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Hangi alanla uğraşacağın bu konuda önemli. Örneğin web üzerine çalışacaksan mac veya windows pek fark etmez ancak mobil uygulama gibi alanlara yöneleceksen bana göre mac almalısın. Ben hata yaparak windows bilgisayar almıştım ve şuan mac olmadığı ios tarafıyla çalışamıyorum. Bunun için laptopu satıp mac almaya çalışıyorum
hocam swift ile windowsdan mac yazarsiniz

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,169
İsim
Turabi Çelik
Ama hocam maclar benim bütçemi aşırı bir şekilde aşıyor yani.

Top Bottom