Ruffian
80+ Silver
Dahası
90 watt ile 140 watt arasında fps farkı olmaz mı diyorsun?Arada çok fps farkı olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve slim laptoplar çok ısınır.
90 watt ile 140 watt arasında fps farkı olmaz mı diyorsun?Arada çok fps farkı olmaz
Çok olmaz hocam o farkı fazla hissetmezsin ayrıca laptop bu ısınacak tabi.Bende ki zephyrus sessiz modda kullanıyordum 85-90 derece çalışıyordu ama beni rahatsız etmiyordu.90 watt ile 140 watt arasında fps farkı olmaz mı diyorsun?
Ve slim laptoplar çok ısınır.
Olur yeri geldiğinde 100 wat üstü çəkməyə çalışsa nolur bir düşün.Çok olmaz hocam o farkı fazla hissetmezsin ayrıca laptop bu ısınacak tabi.Bende ki zephyrus sessiz modda kullanıyordum 85-90 derece çalışıyordu ama beni rahatsız etmiyordu.
Olur yeri geldiğinde 100 wat üstü çəkməyə çalışsa nolur bir düşün.
4050 ile mi?bak bakayım oluyormuymuş.
Merhaba,
55bin TL fiyatında gaming laptop arayışlarım var.
Şu Modele baktım fakat sorun yaşayanlar olmuş ondan çok kararsız kaldım.
Önerebileceğiniz gaming laptop var mı?
*En az 16GB ram ve 4070 140watt+ olursa daha iyi olur.
*HB'dan olursa laptoplar benim için daha iyi olur orada bakiyem var.
Teşekkürler.
Atsana bana kaynak ben sana attım sen bana at.Bide fps farkı dediğin farka bak 104050 ile mi?
Git 4070 e bak bakalım fark ediyormuymuş etmiyormuymuş 90 watt ile 140 watt arası yaklaşık 10 fps fark ediyor daha birde renderi saymadım.
Jarrodstech incelemişti git izle.Atsana bana kaynak ben sana attım sen bana at.Bide fps farkı dediğin farka bak 10.4000 serisinde watt değerleri çok fark etmiyor laptoplarda.