Yazılım için Yapay Zekalar önerir misiniz? ?

Note01

80+
Reaksiyon skoru
6
Ücretsiz yazılım için yapay zeka öneribilir misiniz ?

Knk Ucu Cok acik bir soru sormussun Yazilimdan kastin ney mesela

-Yazilim ogrenmek icin mi ?

-0 kod ile metin tabanli uygulama/website vs. yapmak icin mi ?

-Ben Yazilim biliyorum ama islerimi daha fazla hizlandirmak icin mi istiyorum diyorsun ?

vs....

gemini claude gpt fln

Hocam pythonda 500 satırlık kod yazdırmıştım her birine en hatasız olanı gemini / chatgpt / copilot oldu . Benim önerim gemini kesinlikle

Hocam pythonda 500 satırlık kod yazdırmıştım her birine en hatasız olanı gemini / chatgpt / copilot oldu . Benim önerim gemini kesinlikle
Arkadasin biraz daha spesifik bilgi vermesi gerek bence dogru oneri yapabilmemiz icin bence.

Ama Gemini'nin Kod kisminda iyi oldugundan supheliyim denedim ve acikcasi sahsen en berbatlarindan biriydi belkide benim ugrastigim iste kotuydu bilemem farkli seylerde denemem lazim

Ama Size Tavsiyem Deepseek'i bir Deneyein (Ucretsizler Arasindan) Kesinlikle Suan En iyisi Kod konusunda Cok iyi ve Cntext siniri dah yuksek oldugndan daha iyi vs...

Yazılım bişgin nasıl direk ona yaptırırım diyorsan olmaz.Yaptırıp senin de düzenlemen lazım.Bir de bilgin ne yazılım alanında güzelce anlat bilgi verelim

Chatgpt te kısa şeyler yazdırmıştım ancak cidden uzun uzun kodlama dediğimiz zaman ne kadar başarılı olur bilemiyorum.

Arkadasin biraz daha spesifik bilgi vermesi gerek bence dogru oneri yapabilmemiz icin bence.

Ama Gemini'nin Kod kisminda iyi oldugundan supheliyim denedim ve acikcasi sahsen en berbatlarindan biriydi belkide benim ugrastigim iste kotuydu bilemem farkli seylerde denemem lazim

Ama Size Tavsiyem Deepseek'i bir Deneyein (Ucretsizler Arasindan) Kesinlikle Suan En iyisi Kod konusunda Cok iyi ve Cntext siniri dah yuksek oldugndan daha iyi vs...
hocam öğrencilere ücretsiz olan pro versiyonunu denediniz mi ? hatasız çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,258
Üyeler
184,910
Son üye
icerman
Geri