Yazılım kursu Udemy (yardım)

Arda54_TR

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,347
Doslat kuzenim yazılım okumak istiyor ve öncesinde biraz temel atmak istiyor şuan ki durumu 0 yazılım hakkında udemy den hangi eğitimi almak ile başlamalıyız ve öncesinde photıshop, after effect öğren mek şart mı

Doslat kuzenim yazılım okumak istiyor ve öncesinde biraz temel atmak istiyor şuan ki durumu 0 yazılım hakkında udemy den hangi eğitimi almak ile başlamalıyız ve öncesinde photıshop, after effect öğren mek şart mı
Hangi alanda çalışmalar yapacak

photoshop ve AE öğrenmek şart değil. Java ve Python öneririm. Tabi hangi alanda çalışmak istediğine de bağlı

Şuanda ücretsiz olan ve Phyton ve Java ile ilgili konuları temelden anlatan halihazırda ücretsiz bir kurs mevcut Udemy'de bir gözat derim.
KURS LİNKİ

Eğer bunun üniversitesini okuyacaksa gitsin matematik çalışsın çok daha faydalı olur. Ayrıca eğer kodlama öğrenmek istiyorsa YouTube da çok kaliteli bir sürü kurs var İngilizce. Derse "benim ingilizce yok" o zaman gitsin İngilizce öğrensin, ingilizce olmadan kodlama kısmında hiçbir şey yapamazsın. Şimdilik bi şeyler yapsan bile elinde sonunda ingilizce kaçınılmaz oluyor.

Algoritma ve programlamaya giriş, ilk eğitim budur yazılım için, sonrasında web programlama derslerine bakabilir html,css,php,javascript.
Geriye kalan eğitimleri okulda zaten alacak, gerçi bunları da alacak fakat derslere en azından bir şeyler hakkında bilgisi olarak giderse kendi de çok motive bir şekilde adapte olup çabuk gelişim sağlayabilir.

Geri