Neler Yeni

Yazilim muhendisligi mi bilgisayar muhendisligi mi

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Hangi bolumun hangi meslekleri yapacağını bilmiyorum sayisal sectim sevdiğim alanlar kod yazilimi işte site tasarimi video edit kisacasi pc ile olan şeyleri cok seviyorum hangi alani secmeliyim

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,633
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Tam olarak şuraya yöneleceğim diyemiyorsan şimdilik bilgisayar mühendisliği daha kapsamlı olduğu için daha mantıklı duruyor.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam olarak şuraya yöneleceğim diyemiyorsan şimdilik bilgisayar mühendisliği daha kapsamlı olduğu için daha mantıklı duruyor.
Hocam mesala bilgisayar muhendisleri nerede calisir ne işe yararlar ya da yazilim muhendisleri ne isi yaparlar

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,758
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Bilgisayar olurdu benim tercihim. İkisi de birbirinden farklı iş yapmıyor maalesef TR'de. Tek fark bilgisayar mühendisliğinde donanım dersleri de var. Ama geçerliliği daha yüksek. Bir yere başvururken bilgisayar mühendisliği olmak koşulu varsa aynı şeyleri bilmenize rağmen başvuramıyorsunuz. Bazı devlet ünileri hariç yazılım mühendisliği göremezsin çünkü gerek yoktur

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,633
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Hocam mesala bilgisayar muhendisleri nerede calisir ne işe yararlar ya da yazilim muhendisleri ne isi yaparlar
Dediğim gibi bilgisayar daha kapsamlı, genel olarak aynı işi yapıyorlar ama bilgisayar mühendisinin çalışabilme alanı daha fazla. Genel olarak kod yazma üzerinden giderim dersen yazılım da düşünülebilir ama onun dışında bilgisayar mühendisliği daha mantıklı. Hele hele nereye yöneleceğin konusunda kararsız isen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,228
Üyeler
165,492
Son üye
Yuryy
Top Bottom