MekanikKlavyelerÇokMüQ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 243
up up
Araştımak gerek aslında.Almanya da nasıl okuyabilirim peki Ayt Tyt de derece mi yapmam lazım yoksa başka yolları var mı?
Kral sen galiba almanyaya gitmek için para biriktiriyordun bölüm ne ?Araştımak gerek aslında.
Bende yazılım düşünüyorum. Para işi tamam sıkıntı yok o konuda.Kral sen galiba almanyaya gitmek için para biriktiriyordun bölüm ne ?
Ama eğer yazılımı tutturamazsam TR'de işe gireceğim büyük ihtimal. Çunkü yazılımda aşırı iyi bir üniye gitmezsen Almanya almıyor.Kral sen galiba almanyaya gitmek için para biriktiriyordun bölüm ne ?
Bilemiyorum ama vardir.elektronik değil elektrik
Bende yazılım okuyacağım inş iyi bir üniye giderim.Bende yazılım düşünüyorum. Para işi tamam sıkıntı yok o konuda.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ama eğer yazılımı tutturamazsam TR'de işe gireceğim büyük ihtimal. Çunkü yazılımda aşırı iyi bir üniye gitmezsen Almanya almıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bilemiyorum ama vardir.
İyi üni derken TR nin en baba yerlerinden bahsediyorum.Bende yazılım okuyacağım inş iyi bir üniye giderim.
Çalışacağım yoksa tr'de kalmaktansa sabahlamayı tercih ederim.İyi üni derken TR nin en baba yerlerinden bahsediyorum.