Yazılım öğrenmek istiyorum

kazim31

80+
Reaksiyon skoru
19
arkadaşlar daha liseli oldugum için ufaktan biraz bi gelişmek istiyom çok bi şeyim yok ama en aızndan bilgim oılsa iyi olur sıfırdan nasıl nerden başlamalıyım yapay zeka yönünde ilerlemek istiyorum zormu falan yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar daha liseli oldugum için ufaktan biraz bi gelişmek istiyom çok bi şeyim yok ama en aızndan bilgim oılsa iyi olur sıfırdan nasıl nerden başlamalıyım yapay zeka yönünde ilerlemek istiyorum zormu falan yardımcı olursanız sevinirim
Bilişim okuyorum bi hevesle girdim şöyle diyim her her sene başka programa geçtik ama 10 la 11 hemen hemen aynı mantık gibiydi 12 bu sene görecem İngilizce zaten uygulama ve kodlar eğer hevesle yaparsın kaparsın anlamlarını.bir dönemde 10 ve 11 sınıf için söylüyorum 9 u unuttum 3,4 farklı uygulama görüyorsun11 de biri grafikdi.bana sorarsan 12. Sınıfa kadar bütün bilişim derslerinden kaldığım için benim gibi fazla ders çalışmayan biriysen önermem,lakin dersin ben çalışacam her gece tekrar yapıcam mantığını kavramaya çalışacam dersen öğrenedebilirsin.🙂

Geri