Yazılıma Başlamak İstiyorum

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,244
0 dan yazılım öğrenmek istiyorum nası öğrenebilirim hangi program ile öğrenebilirim yardımcı olursanız sevinirim

Böyle şeylerde belli birşeyde söylemen lazım, örneğin; Web üzerinden mi başlayacaksın yoksa daha farklı yönde programlama vs.

Böyle şeylerde belli birşeyde söylemen lazım, örneğin; Web üzerinden mi başlayacaksın yoksa daha farklı yönde programlama vs.
programlama diye düşünüyorum çok bilgili olmadığım için bu konuda yazmamışım

youtubeda web odası, yakın kampüs gibi kanallardan html css javascriptten başla gitgide farklı diller öğrenirsin öğrendiğin herşeyi pratik yap

Yaptığın şeyleri tekrar tekrar yap 1 - 2 sonra unutma aklında kalır daha hızlı ve iyi öğrenirsin

peki bunu birinden öğreneceğim illaki kimden öğrenmeliyim

peki bunu birinden öğreneceğim illaki kimden öğrenmeliyim
Önce kodlama nedir bunu öğrenmelisin, aşağıdaki linkten kendi basit senaryolarını yaratabilirsin.

Sonrasında daha detaylı işlere girebilirsin. Sana tavsiyem bunlara bir göz gezdir ve 3-4 proje yap. Cidden yardımcı olabilir.

Sonrasında Python gibi basit sözdizimine sahip diller ile giriş yapabilirsin. Python, geniş kullanım alanıyla senin aslında ne yapmak istediğini gösterecektir. Python’u orta-ileri düzey öğrendikten sonra ise istediğin alana göre 2. dilini öğrenmeye başlayabilirsin. Python ilk dil olarak senin ileride ne yapmak istediğine yardımcı olacak. Sadece ‘ben programcı olucam’ diyip derslerini kenara atma. Türkiye’de iyi bir üniversite okumayan kişi şirketlerin gözünde hep en geride.

Python ve diğer şeyler için yardım istersen Discord adresim: akans#0001
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

C++ C# , VB.Net bu tarz şeylere bak bi
Yok ya direkt Assembly ile başlasın. :(
youtubeda web odası, yakın kampüs gibi kanallardan html css javascriptten başla gitgide farklı diller öğrenirsin öğrendiğin herşeyi pratik yap
Pek gerekli değiller, sonradan öğrenilir. Yine de üsttekinden mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,421
Üyeler
183,426
Son üye
mavikurt
Geri