piton değil mi? ne kobrasıHiç yazılım hakkında bir şey bilmiyorsanız ilk öncelikle nesnel programlama öneririm bir altyapı hazırlamalısınız daha sonra diğer dillere göre daha pratik ve kolay olan "Python"(Kobra) dilini öneririm Youtubede: Selman kahya,Yazılım bilimi gibi kanallar sana doğru yön verecektir.
Teşekkür ederim Technopat'a karşı bir düşmanlık oluştu içimde bugünden sonra.piton değil mi? ne kobrası
PP güzelwlsenmkişlğeaswidkjmıpoaewsdjufrkw
Şakasına yazmıştım espri olsun sonuçta yılanpiton değil mi? ne kobrası
o zaman oraya eski sevgilimin adını yazTeşekkür ederim Technopat'a karşı bir düşmanlık oluştu içimde bugünden sonra.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şakasına yazmıştım espri olsun sonuçta yılan
Başlangıçta biraz zorlar sanki hocam.Nesne Tabanlıdan başla. C# veya vb.net kullanabilirsin. Form tasarla ekrana Hoşgeldin gibi yazılar yazdır. Button_Click eventleri vs öğren. Mantığını oturttuktan sonra database bağlantılarını incele.
Access , SQL , SQLİTE kullanabilirsin.
Algoritma tabii ki en önemli unsur. Fakat python benim içinBaşlangıçta biraz zorlar sanki hocam.
Benim tavsiyem başta algoritma nedir çalışıp python ile başlaman olur.
Algoritma tabii ki en önemli unsur. Fakat python benim için
Mantığını anladıktan sonra müşteriler bulup gelsin paracıklar
2014'te C# ile başlamıştım. C# ile devam ediyorum görsel/nesne tabanlı daha kolayıma geldiği için hiç incelemedim. Bu kadar yıldan sonrada incelememdirHa tabii ki paraları indirirsiniz de başlangıçta zorlar diye söyledim ))
Python'u neden beğenmiyorsunuz. Merak ettim
Rahatınıza ne geliyorsa onu kullanın zaten. Python'a bakmanızı tavsiye ederim. Bayağı basit ama kullanşlı.2014'te C# ile başlamıştım. C# ile devam ediyorum görsel/nesne tabanlı daha kolayıma geldiği için hiç incelemedim. Bu kadar yıldan sonrada incelememdir
tabii ki bu sadece kişisel bir tercih
Rahatınıza ne geliyorsa onu kullanın zaten. Python'a bakmanızı tavsiye ederim. Bayağı basit ama kullanşlı.