Yazılım müh. olma. Eleman olursun. Git Bilg. Müh. ol.Selamın aleyküm,arkadaşlar meslek lisesi son sınıfım web sitesi kodlaya biliyorum ve yazılım mühendisliği okumak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim (Haziranda sınavım var)
Ne alaka?Yazılım müh. olma. Eleman olursun. Git Bilg. Müh. ol.
salla onu boş yapıyor.insan gibi soru soruyoruz p**** verdiği cevaba bak
abi sen yazılımcıydın galiba birkaç yerden okudum nasıl bir yol izlemem gereksalla onu boş yapıyor.
Evet doğru. Şu an yapman gereken şey sayısal derslerine hayvan gibi abanmak. Yazılımı okula girince öğrenirsin bir şekilde çıkarsın. Üni sınavı uzun maraton. Çok iyi ayarlamak lazım. Salarsan olmaz. Çok abanırsan ilerisi için gücün kalmaz. Matematik özellikle çok önemli. Zor bir yıl olacak.abi sen yazılımcıydın galiba birkaç yerden okudum nasıl bir yol izlemem gerek
Sadece bu kısma bir ekleme yapmak istiyorum. Okulda sadece temel atarsın. Öğretilen konular sözde ileri seviye sayılabilir ama öğretilme yöntemi genel anlamda ezberden ibaret. Okulu bitirmek için sayısal abanmak mantıklı ama okulu iyi bir puan almak için okuduğunda pek bir şey yapamadığını fark ederek mezun olacaksın. Yazılımla ilgili bir bölüm okurken derslerden ziyade meslek anlamında da kendini geliştirmek önemli bir etken. Okulu okurken meslek anlamında kendinizi geliştirmezseniz. Mezun olduktan sonra aşırı derecede demoralize olabilirsiniz.Yazılımı okula girince öğrenirsin bir şekilde çıkarsın.
insan gibi soru soruyoruz p**** verdiği cevaba bak
Arkadaşlar ben mühendisim... Sektörde çalışan birisi olarak öneride bulundum. Öneri olarak alıp almamak size kalmış. Detay öğrenmek isterseniz görüşlerimi ve tecrübelerimi paylaşmaktan memnun olurum.salla onu boş yapıyor.
Ben de mühendisim. Bizim takımda yazılım mühendisi de var, ee ci de var. Alaylı iktisat mezunu da var. Herkes aynı işi yapıyor. Eleman ne demek onu anlamadım. Ben de ee ciyim meselaArkadaşlar ben mühendisim... Sektörde çalışan birisi olarak öneride bulundum. Öneri olarak alıp almamak size kalmış. Detay öğrenmek isterseniz görüşlerimi ve tecrübelerimi paylaşmaktan memnun olurum.
Bilgisayar mühendisi yönetim tarafını elinde tutar. Yönetir, yazar, donanıma karar verir, yükselir, önü daha açıktır. Bilgisayar mühendisine junior yada senior diye ayırmak zordur. Alanı ve sektöre hakimiyeti daha fazladır. Bu yüzden emir almama noktasına gelme durumunda daha avantajlıdır. Junior düzeyinde elemanken, mid seviyesinde (+3 yıl) emir veren durumuna gelir.Ben de mühendisim. Bizim takımda yazılım mühendisi de var, ee ci de var. Alaylı iktisat mezunu da var. Herkes aynı işi yapıyor. Eleman ne demek onu anlamadım. Ben de ee ciyim mesela