ohoo kanka her şey vergi %20 gelir vergisi + 18 kdv (katma değer vergisi) var.yani kendimide geliştrisem meslek olarak yazılımcı olsam iyi bir geçim sağlarmıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu ne ya gelir vergisi diye vergimi olur
Olduğun yerde kalmiyacaksın.Geliştirmekten kastın ne oluyor
İlerde vergiler dert olmaktan çıkıcakohoo kanka her şey vergi %20 gelir vergisi + 18 kdv (katma değer vergisi) var.
Trt vergisi de var %1, telsiz kullanım ücreti var %10ohoo kanka her şey vergi %20 gelir vergisi + 18 kdv (katma değer vergisi) var.
NiyeOlduğun yerde kalmiyacaksın.
İlerde vergiler dert olmaktan çıkıcak
Ülkeyi yöneten zihniyet değişicek. Yeni gelenlerde elinden geldiğince vergileri azaltıcağını düşüyorumTrt vergisi de var %1, telsiz kullanım ücreti var %10
Niye
kanka trt vergisini tam bilmiyorum da telsiz kullanım ücretini kazandığın para için ödemiyorsun.Trt vergisi de var %1, telsiz kullanım ücreti var %10
Niye
Bilmiyorum, ama okuduğum haberlere göre ekstra vergi araştırmalarına başlanmış.zaten gelir vergisi ödemiyorlarmıydı?
düşünme ve ülkenin yararına birşeyler yapma vergisi olabilir meselaBilmiyorum, ama okuduğum haberlere göre ekstra vergi araştırmalarına başlanmış.
Gerçekten üzücü yaa. Şakası bile ağlatacak cinstendüşünme ve ülkenin yararına birşeyler yapma vergisi olabilir mesela
O telefonlarda oluyor TRT vergiside elektrik faturasından filan dan geliyordu galobakanka trt vergisini tam bilmiyorum da telsiz kullanım ücretini kazandığın para için ödemiyorsun.