Neler Yeni

Yazım Yanlışlarını Düzeltenlere Verilen O Mükemmel Karşı Cevap

Restorgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yusuf
Ne zaman birisi birisini sosyal medyada yazım yanlışı yapınca uyarırsa, uyaran kişiye o kutsal söz söylenir " Cümleye büyük harf ile başlanır" şaşmaz bu. Artı olarak ona da "Cümle sonuna nokta (.) Konur." Diye cevap gelmesi de muhtemel. Bu olay bana aşırı derecede komik geliyor. Ne zaman görsem gülüyorum.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Onlarınki fuzuli uğraş bence.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Başkalarının yazım yanlışı beni ilgilendirmiyor ama hala bağlaç ve ekleri ayıramayıp direkt, herkes, her şey, bir şey, hiçbir şey gibi kelimelerin yanlış yazılması çok rezil geliyor. İsterse küçük harfle başlasın isterse nokta koymasın ama bir kelimeyi doğru yazmak zor olmamalı.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Yazım yanlışlarına ayar olmuyorum. Kendim elimden geldiğince ve bildiğimce doğru yazmaya çalışıyorum. Ama adamın teki gelip de birisinin yazım yanlışına laf söylerken yazım yanlışı yapınca da lafımı söylerim. Zaten bence çok rezil bir durum.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Türkçe hocaları bile bu kadar takıntılı değildir.
Yani. Ben de hiç Türkçe hocasının böyle bir düzeltme yaptığını görmedim günlük hayatta. La sen daha donunu çekmeyi bilmiyon sosyal medya da adamın yazım yanlışını düzeltmeye çalışıyon. Çok komik bir durum.

Top Bottom