Dark Lightning
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 3,562
soru açık ve net
benim 49du rekorum.
benim 70 lerde bişisoru açık ve netbenim 49du rekorum.
hocam naptınRekorum 113 WPM, ortalama ise 102-110 WPM arası.
hocam naptın
hocam nasıl beceriyorsun bu işi ? Bizede anlat yani 4-5 yaşımda başladım yazmaya hala geliştiremedim kendimiRekorum 113 WPM, ortalama ise 102-110 WPM arası.
Hocam o çok iyi değil sen kötüsün.hocam nasıl beceriyorsun bu işi ? Bizede anlat yani 4-5 yaşımda başladım yazmaya hala geliştiremedim kendimi![]()
oha nasıl yapıyorsunuz onu yalnız telefonla yapmak kolay, galiba benim klavyem kötüHocam o çok iyi değil sen kötüsün.
49 hiç iyi değil, ben telefonla 60 civarı yapıyorum.
Adam haklı, sen kötüsün. 4-5 yaşından beri geliştiriyorsun, ben de 4-5 yaşımdan beri geliştiriyorum, buralara kadar geldim. 10fastfingers'a sarmıştım bi' ara, sonra çalışa çalışa böyle oldu.hocam nasıl beceriyorsun bu işi ? Bizede anlat yani 4-5 yaşımda başladım yazmaya hala geliştiremedim kendimi![]()
hocam şunu söylemek isterimki 4 yaşımda z ye basınca zombie çıkardı basardım zombi oyunu oynardımAdam haklı, sen kötüsün. 4-5 yaşından beri geliştiriyorsun, ben de 4-5 yaşımdan beri geliştiriyorum, buralara kadar geldim. 10fastfingers'a sarmıştım bi' ara, sonra çalışa çalışa böyle oldu.
Klavye önemli burada, ilk başta hızlı yazacağım diye kendini zorlama. Doğru yazmaya çalış, hızlı yazmaya değil.hocam şunu söylemek isterimki 4 yaşımda z ye basınca zombie çıkardı basardım zombi oyunu oynardımbirde ben fazla bilgisayarla ilgilenmezdim eskiden mesela senede 5 defa falan açıp bir şeyler yapardım, bu aralar baya sardım hemen hemen her gün açıp bu foruma geliyorum ve dün başladım 10fastfingersa sardım bildiğin yani ilk yapışımda 30 falan yapıyordum 49 oldu 2 günde