CHP olsa çok daha kötü olacak knk bunu düşün. El mahkum.O da zoraki :/ Ülkenin içinden geçtiler şuan.
en bize geçen sayfalarda hakaret ve küfür ettin, onları saymayalım tamam.Bir de bana saygı öğretiyorsunuz forumdakiler. Eleştir yapamayan anca hakaret eden arkadaş var bakın hadi buanda saygı öğretin
https://www.hepsiburada.com/viacom-...-turkce-ingilizce-egitim-seti-p-HBV00000J2MLJ Gençler Pc beğenmiyor kardeşimTürkiyenin gençlerine devlet umut vermiyor hadi say bakalįm gençleri eğlendiren ucuz bi eğlence aleti PC gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tm
tabi canm ya 2.likle bitiren 100k 10. bitiren 20k flnBu arada okulu birincilikle bitiren adam 2k değil 200k maaş alır.
Atatürk rüyama girse Kemal K. Nu öldür der kemiklerim sızlıyor der valla.CHP çok Atatürk edebiyatı yapıyor. Ama Atatürk görse yüzlerine tükürürdü.
Bu da doğru.CHP olsa çok daha kötü olacak knk bunu düşün. El mahkum.
CHP çok Atatürk edebiyatı yapıyor. Ama Atatürk görse yüzlerine tükürürdü.
hiçbişey umut vermiyo çünkü her şey saçma okullarda herkese bi türkçe matematık kimya biyoloji dayatmışlar mesela ben iç mimar olmak istiyorum ve okulda bana biyoloji ve müzik oğretiyolar bunlar benim ne işime yarıcak öncelikle mesleğe göre eğitim gerek kalan her şey sonra hallolur diyecektim ama olmazTürkiyenin gençlerine devlet umut vermiyor hadi say bakalįm gençleri eğlendiren ucuz bi eğlence aleti PC gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tm
Kemal Kılıçldaroğlu SSK`nın başındayken hastaneleri b*k götürüyodu aga. Ülkenin başına geçse ....CHP olsa çok daha kötü olacak knk bunu düşün. El mahkum.
Yok aga ppmde ki gibiyim şuan.Atatürk rüyama girse Kemal K. Nu öldür der kemiklerim sızlıyor der valla.