Neler Yeni

Yazmayın artık

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ERDİ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Erdi
Evimin yanında park var. İster istemez parktaki seslere kulak misafiri oluyorum. 8-10 yaşındaki çocukların neredeyse hepsi 'PUBG de 10 kill aldım, GTA5 araba çaldım' vs. gibi idealler peşinde. O kadar üzülüyorum ki..

Mr.Efe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Efe Özpolat
Instagram
ozpolat_efe
Discord
ozpolat_efe#6063

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Saat kaçtabaşlıyorum kaçta bitiyorum demesi en dogal hakkı başkan.
Adam sabah 8 de işte olması gerek atıyorum sabah 6-7 de kalkıyor. Adamı aksam 8e kadar çalıştırıyorlar 1 saatte eve dönüş aksam 9 da ev de oluyor. Öyle iş olmaz onun adı kölelik olur. Düşünsene sabah 6 akşam 9. toplam 15 saat ediyor :D. gün de 24 saat. 8 saat uyusa kendine ayıracak zamanı 1 saat oluyor ve günde 15 saat çalışan adama 8 saat uyku da yetmez. Böyle gençler çalışacagına hiç çalışmasın daha iyi. Elin zengin züppe patronuna kölelik yapıp onu mu zengin edecek bu gençlik.
Eh bende 3 saat veya max 5 saat uyku her gün. Calisma ve gezme tozma hersey icinde dahil. Adam gibi calisican ve yükselicen. Türkiyede ve avrupa fark bu. Adamlar istikbal bakiyor. Türkiye kolay paraya. Abi bana para ver. Abi bana kart yoka. Abi bana sunu bunu beles yap. Eskiden öyle degildi. Son 20 yilda fena belesci oldu millet. Ayrica. Birisin birseyi olsun. Iftira ve nankörlük modusa geciyorlar. Ama cuma namazi eyvallah. Sonra haram modusa devam🤣

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yaa öff bunun anası babası benim geleceğimi belirliyor. Hmm sana dese ne olurdu acaba ha bu arada sansürdekiler buydu: M a l
Sanmıyorum. 5 ten fazla sansür ve boşluk var.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

robin

80+ Silver
Benim dayım bizzat işyerine gittim yıldız teknikten mezun.Asaşta işe girdi aylık 12.000TL alıyordu kaç yıl önce,Şimdi dahada rütbelendi 300 kişinin başında duruyor.Kim bilir ne kadar alıyor.Kısacası yapan yapıyor hocam.
yapan yapıyor
Sınavla başarı ölçülmez böyle de bir bakış açısı olamaz. Müzik hocası olacağım neden matematik görüyorum? Basketbolu efsane oynuyorum ama buna önem verilmiyor. İnsanların tek baktığı şey matematik ve fen bilip bilmemek. Şu görüş açısından kurtul ve sende ağlamaya başla devlete. Yaşı büyüyünce anlayacaksın. Ha bu arda ODTÜ'de bölüm birincisi olan dayım asgari ücret ile geçiniyor şuan haberin olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok mu iyi yönetti djasklşhdjkashjdkasghjkldashdjklashdjklashdjklashdjsklahdsajklhdsajkldshajkld2wyquıoewqopıeqwopğdjqwıoğjd asklşjdaskldjaslkşdjsaklşdjwqıodjwqıorweujqıoljdfsaklşfjduoqwkeropwqoeıpwqewıoqpcjsdfaklşjdasedwqupewquıepğwq0eıpwq
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye'de imkanı var.
Gerçeten iyisen baskette ABD'de çok iyi burs alabilirsin. Orada sporcuları çok önemsiyorlar.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
sokakta umursamaz gezenlere hakaret etmek en doğal hakkım onalr yüzünden benim babannem yattı öyle öksüre öksüre
nE? Kimse kimseye hakaret etme hakkına sahip değildir.

abc123

80+ Silver
En İyi Cevap
4
Evimin yanında park var. İster istemez parktaki seslere kulak misafiri oluyorum. 8-10 yaşındaki çocukların neredeyse hepsi 'PUBG de 10 kill aldım, GTA5 araba çaldım' vs. gibi idealler peşinde. O kadar üzülüyorum ki..
Orada biraz ailelerin devreye girmesi gerekiyor çocuğun parka gidip sanal oyun oynuyorsa ebeveynin kendini bir sorgulaması gerekir.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom