evet bunlar şeyler değilmi başımıza bunları getiren koyunlar bakalım bi:
- ekonomi bakanı çıkıp dolarlamı maaş alıyorsunuz,çokomel yiyin,kur umrumda değil diyor
bu bakan acaba ihracatı ithalatı neyle yapıyor düşünüyormu her kurdaki 10 kuruş dalgalanmada senin benim başıma binen borç +46 milyar tl artıyor
bakanın giydiği takım bile dolarla geliyor oysa bakana göre bu umursanacak bir şey değil
-eğitim bakanı: eba çökünce bu iyi bir haber diyen tüm öğrencilerin alayının bir telefona sahip olduğunu düşünüp biz 8gb verdik diye geçinen o kadar çökmeye rağmen en ufak bir düzeltmede bulunmayan ailesine yardım için tarlada vs çalışan 1 milyona yakın öğrencinin ne olduğunu umursamayıp uzaktan eğitim koyan üstüne birde sınavlar olacaksınız diyen şimdi belki hakkarideki bir çocuk ileride matematik profesörü olacak velevki sen bunu hiç görmedi 1.5 seneden kıytırık bir uni sınavına sokup bırakacaksın kazandığı halde atanamayan öğretmenler bırakıp "kadrodayım atanamadım" diye bir laf ekleteceksin lügata
-sağlık bakanı: insanlara sonuna kadar yalan üstüne yalan söyleyen sırf ümraniye devlete bile günde 700 hasta gelirken tüm türkiyede 1.500 vaka olduğunu söyleyen markete bir lupo şu bu almaya gidip yada sokakta maskesini çıkartmış vatandaş gördüşünde paylaşıp utançtan yüzünü kızartırken kaç kişilik düşün yapan akp li bir vekile tek bir laf dememesi.
- yakında vergilere koyacak isim bulamayacak bir devlet bir eşyadan üretendendaha çok para alan bir devlet 400.000 lik bmw 7 ye 1.800.000 tl vergi koyan bir devlet
ve sana göre tüm suçlu gençlik öylemi merak ettim sizin vasfınız ne acaba sizin ne gibi bir katkınız var siz ve sizin gibi arkandayız bakan diye tag açanlar bunlar sizin yüzünüzden oldu son 3 senenizin keyfini çıkarın 2023 te bu böyle olmayacak diz altında herşeye göz kulak kapattıramayacaksınız
şuradaki @xKaanCKx kaanın senden çok faydası var devletine belki nereden biliyorsun nereden sana göre nasıl faydalı olur bir gençlik ne yapmalı yada dahada iyisi sana soralım sen ne yapıyorsun bizde onu yapalım hani bu gençlik bu mutantlar 2 dil bilenin işsiz kaldığı kesme okuma yazmayla memur olan kesimin laf attığı z kuşağı nasıl faydalı bir gençlik olur sen ne yapıyorsun fayda için , dur tahmin edeyim GeNçLiK çOk FaYdAsIz diye konu açıyorsan nasıl ebnce dopdoğru bir tahmin.
Ülkenin temeli bozuk arkadas.
kücük cocuk bile ben mömöti oluca abee.
Cukur gibi cette mahelem var .... keko for ever.
ders mers dedinde adamin tüyleri mermi gibi kalkiyor. Nerdeyse yan bakali linc edicek seviye geliyor. Pubg filan de. Ohhh adam son delikik radius hesablar. R*r* pi
Mr.Efe abiniz konuştu büyük ihtimalle iktidarcı zihniyetli bir ailede büyümüş hayatında kendi hiç bir başarası olmayan hala ailesine bağlı bir birey ama gençliği böyle eleştiriyor. Büyüdüğün ortam bir yaşa kadar çok öneml aslında arkadaşın o yaşa geldiğini düşünmüyorum oturduğu yerden insanlara sallamak kolay acaba kendisi şu an nerde nasıl öğretim görüyor ha bizim gibi düşük zekalı başarısız değilse oxford falandır heralalde.