YD 16 PRO EN GÜVENİLİR NERDEN ALABİLİRİM

Hasan enes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
185
16 PRO VEYA 16 PRO MAX DÜŞÜNÜYORUM EN GÜVENİLİR NERDEN ALABİLİRİM FİYATI NE OLUR NELERE DİKKAT ETMEM GEREKLİ KORKUYORUM TOPLAMA CİHAZ CİKMASİNDAN ONERDİGİNİZ BİR YER VARMI KONYADA OTURUYORUM

2. el mi alıcan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben de 2. el apple dusunuyorum takipteyim nelere dikkat etmem konusunda

16 larda çıkmaz facebook gruplarında araştırırsan isimleri,grupları bulursun.
Kanka güvenilir bir yer varmı onerebilecegin kafan ağrımaz diyebileceğim 38 k ile 43 arası değişiyor Avrupa ırak cihazı vs hangisi daha iyi veya hangisi tam orijinal oluyor farkları varmı

2. el mi alıcan

ben de 2. el apple dusunuyorum takipteyim nelere dikkat etmem konusunda
Yok sıfır almayı düşünüyorum

Kanka güvenilir bir yer varmı onerebilecegin kafan ağrımaz diyebileceğim 38 k ile 43 arası değişiyor Avrupa ırak cihazı vs hangisi daha iyi veya hangisi tam orijinal oluyor farkları varmı

Yok sıfır almayı düşünüyorum
Öneri yapmak yanlış olur sonuçta bireysel satıcılar,referanslarına bak gruplardan değerlendir. Seri numaralarını araştır çift sim mi tek sim mi ona karar ver.Hepsi orijinal iphone sonuç olarak.

Öneri yapmak yanlış olur sonuçta bireysel satıcılar,referanslarına bak gruplardan değerlendir. Seri numaralarını araştır çift sim mi tek sim mi ona karar ver.Hepsi orijinal iphone sonuç olarak.
Kanka hangi seri no yazarsa daha iyi oluyor birde çift sim olunca 8 tek sim olunca 4 aymı kullanabiliyoruz

Yaşadığın yerdeki güvenilir telefonculara sor gizlide olsa getiriyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,561
Üyeler
173,993
Son üye
josemarti
Geri