YD halen mantıklı mı? 16 pro max fikir...

changaver

80+
Reaksiyon skoru
10
merhaba arkadaşlar.
telefonum bozuldu ve telefon aramaya başladım. bildiğiniz üzere telefon piyasası resmen derya deniz. 16 pro max yd 47.000 TL'ye cihazlar mevcut. imei kaydı yaptırılınca neredeyse türkiye ile aynı fiyata denk geliyor ve garanti durumundan muaf oluyoruz. fakat şöyle bir ödeme kolaylığı var. 47.000 tlyi 3 taksit ile 52 bin tl olarak ödeyip. taksiti bittikten sonra imei için faizsiz 3 ay vadeli kredi çekip imei kaydını yaptırmak bana ödeme konusunda çok cazip geliyor fakat garanti kısmı kafamı çok kurcalıyor. sizce garantisiz iphone kullanmaya değer mi? telefon için ortalama olarak aylık maksimum 18-19 bin tl bütçe ayırabilirim o da maksimum 3 ay sonrası beni yorar. fikirlerinizi merak ediyorum. tr telefonlarına biliyorsunuz taksit mevcut değil ve o meblağlara kredi faizleri çok yüksek o yüzden direkt türkiyeden alıp geçemiyorum.

En ufak bir darbede ya da pil ihtiyacı olduğunda tekrardan kredi çekmeye hazırsan, garantisiz kullanabilirsin.

yd her zaman mantıklıydı ayrıca imei kaydını kaç TL'ye yaptıracaksınız 8 ay zaten açık kalan 4 ay için de alternatif birşeyler arayabilirsiniz sadece arama işlerinizi çözecek bir cihaz
zaten yd aldığınız bir cihaza resmi kayıt yaptırmak çok mantıksız olur tabii sizin kararınız

En ufak bir darbede ya da pil ihtiyacı olduğunda tekrardan kredi çekmeye hazırsan, garantisiz kullanabilirsin.
kredide ki amacım vade farksız olduğu için değerlendirmek yoksa peşinde ödeyebilirim o konuda problemim yok batarya değişimi ortalama kaç tl tutar ki? zaten garantinin değiştireceğini zannetmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,606
Üyeler
183,146
Son üye
finbye10
Geri