Neler Yeni

Yardım YD iphone 13 128gb vs TR iphone 11 64gb

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan
arkadaşım şuanda iphone 11 kullanmakta 64gb. 3 ay önce mediamarketten aldı. Okuldan tanıdığımız bir arkadaşımızda YD 13 var. biliyosunuz ki 8 ay kullanıp 4 ay ise başka bir cihazla idare etmek zorunda kalıyor yd olduğu için. Bununla uğraşmak istemediği için takas teklif etmiş arkadaş. Üstüne az bi para istiyor sadece. Sizce arkadaşım geçmeli mi YD 13 e? bana mantıklı geldi açıkçası

Mr.DzcN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Eren Duzcan
Ülkede ne olacağı belli olmadığı için o 8 ay kullanma imkanını da elden alırlarsa arkadaşın sıkıntı yaşayabilir, açtırma ücretine de Ocaktan sonra zam gelecek 45k olacak.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ülkede ne olacağı belli olmadığı için o 8 ay kullanma imkanını da elden alırlarsa arkadaşın sıkıntı yaşayabilir, açtırma ücretine de Ocaktan sonra zam gelecek 45k olacak.
Yani ama mantıklı geldi geçmek

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,385
İsim
kadir
Baya kumar.
8 aydan 4 aya düşme olacağını düşünüyorum önümüzdeki yıl.

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Talha
yurtdışı alıp son 4 ay 2 telefonla da gezebilirsin ama yurt dışı telefon önermem satmak istesen satamazssın hem de garantisi yok garanti ne işime yarar dersende şöyle bir örnek vereyim arkadaşımın 14 prosunda ölü piksel vardı ve yd garanti dışında olduğu için ücretli değişim olacağını söylediler yurtdışı değilde garantili olsaydı ücretsiz bir şekilde ekranını değiştireceklerdi benim sana önerim iphone 11 alman bende senin gibi düşünüp 13 alacaktım fakat vazgeçip ikinci el temiz 11 aldım gayette akıcı hızlı kamerası falan iyi her gün detaylı fotoğraf çekmeyen birisi olarak tatmin ediyor bataryasıdda 1 günü çıkarıyor pil sağlığı cart curt olayına pek takılmıyorum çok fark ettiğinide sanmıyorum sana önerim temiz 11dir

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Baya kumar.
8 aydan 4 aya düşme olacağını düşünüyorum önümüzdeki yıl.
hmm riskli biraz diyosunuz. Bunu göz önünde bulundurarak geçmeye değer mi? bu arada arkadaşım sıkıntı etmiyor okadar çift cihazı yansıtabiliyormuşuz sanırsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

yurtdışı alıp son 4 ay 2 telefonla da gezebilirsin ama yurt dışı telefon önermem satmak istesen satamazssın hem de garantisi yok garanti ne işime yarar dersende şöyle bir örnek vereyim arkadaşımın 14 prosunda ölü piksel vardı ve yd garanti dışında olduğu için ücretli değişim olacağını söylediler yurtdışı değilde garantili olsaydı ücretsiz bir şekilde ekranını değiştireceklerdi benim sana önerim iphone 11 alman bende senin gibi düşünüp 13 alacaktım fakat vazgeçip ikinci el temiz 11 aldım gayette akıcı hızlı kamerası falan iyi her gün detaylı fotoğraf çekmeyen birisi olarak tatmin ediyor bataryasıdda 1 günü çıkarıyor pil sağlığı cart curt olayına pek takılmıyorum çok fark ettiğinide sanmıyorum sana önerim temiz 11dir
şuan arkadaşımda 11 var zaten 13 e geçmesin mi diyorsunuz? aradaki kalite performans kamera farkı ama çok değil mi?

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,385
İsim
kadir
hmm riskli biraz diyosunuz. Bunu göz önünde bulundurarak geçmeye değer mi? bu arada arkadaşım sıkıntı etmiyor okadar çift cihazı yansıtabiliyormuşuz sanırsam

şuan arkadaşımda 11 var zaten 13 e geçmesin mi diyorsunuz?
Bence gerek yok, ama istiyorsa risk alıp geçebilir.

PiskopatCivciv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Talha

şuan arkadaşımda 11 var zaten 13 e geçmesin mi diyorsunuz?
özür dilerim ben siz alacaksınız sandım bence yurtdışı 13 e geçmek yerine 11den devam etsin

serhattt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Serhat Gül
arkadaşım şuanda iphone 11 kullanmakta 64gb. 3 ay önce mediamarketten aldı. Okuldan tanıdığımız bir arkadaşımızda YD 13 var. biliyosunuz ki 8 ay kullanıp 4 ay ise başka bir cihazla idare etmek zorunda kalıyor yd olduğu için. Bununla uğraşmak istemediği için takas teklif etmiş arkadaş. Üstüne az bi para istiyor sadece. Sizce arkadaşım geçmeli mi YD 13 e? bana mantıklı geldi açıkçası
kim üstüne para istiyor

serhattt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Serhat Gül
13 sahibi arkadaş

Aradaki performans farkı değmez mi
yd telefonu satmak zor ve düz modeli satmak daha zor