Bir kaç aydır yd telefon almayı düşünüyordum sizlere de danışmak istedim alttaki ilanı örnek vereceğim.
Sizce yd almak mantıklı mı
genelde çift sim olur 1 takvım yılı ıcersınde 4+4 ay kullanırsın gerı kalan 4 ay telefon kapanır 01.01 tarıhınde tekrar 4+4 ay hakkın olur . 4 ay mobil sebekesız sadece wifi ile iletişim kurabılırsın.yd ler nasıl çalışıyor bilgi verebilir misiniz
86 pil 20kya satılmıyor çift e sim ilk sahibiyim faturasına kadar var elimde yinede bi alıcı yokBana bir tık ucuz geldi tabi bataryası biraz düşmüş onun haricinde bence alınır .
14 pro max kullanıcısıyım 2023 te aldım pasaport kayıtı yaptırdım 3 bine, 2026 da bütün hatlara kullanıma açılacak öyle satmayı düşünüyorum bende, kayıtlı olmayan cihazlara yaklaşım hep mesafeli oluyor. Mesela ben şuan yurtdışı iphone almayı tercih etsem gidip 2. Elini almam sağlam telefonculardan sıfır kapalı kutu alırım, tercih meselesi bir nevi.86 pil 20kya satılmıyor çift e sim ilk sahibiyim faturasına kadar var elimde yinede bi alıcı yok
Güvendiğiniz telefonculardan sıfır kapalı kutu alın bence biraz bütçenizi yükseltme şansınız varsa çünkü o ilk kutuyu açma jelatini sökme işlemini siz yaparsanız daha bir güven oluyor telefona.Bir kaç aydır yd telefon almayı düşünüyordum sizlere de danışmak istedim alttaki ilanı örnek vereceğim.
bu dkdan sonra alacağı kapalı kutu 14 pro toplama olur ben sana faturasına kadar var diyorum sen insanlar güvenmiyordur diyorsun D14 pro max kullanıcısıyım 2023 te aldım pasaport kayıtı yaptırdım 3 bine, 2026 da bütün hatlara kullanıma açılacak öyle satmayı düşünüyorum bende, kayıtlı olmayan cihazlara yaklaşım hep mesafeli oluyor. Mesela ben şuan yurtdışı iphone almayı tercih etsem gidip 2. Elini almam sağlam telefonculardan sıfır kapalı kutu alırım, tercih meselesi bir nevi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güvendiğiniz telefonculardan sıfır kapalı kutu alın bence biraz bütçenizi yükseltme şansınız varsa çünkü o ilk kutuyu açma jelatini sökme işlemini siz yaparsanız daha bir güven oluyor telefona.
15 pro bile sıfır yok 2 aydır, hep toplamabu dkdan sonra alacağı kapalı kutu 14 pro toplama olur ben sana faturasına kadar var diyorum sen insanlar güvenmiyordur diyorsun D
Öyle satan yerler var ama ben doğu tarafında olduğum için öyle bir şey çok söz konusu değil güvenilir yerlerden alınabilir etiketli. Fiyat yüksek olunca işte insanlar almaya tereddüt ediyor 2. Elbu dkdan sonra alacağı kapalı kutu 14 pro toplama olur ben sana faturasına kadar var diyorum sen insanlar güvenmiyordur diyorsun D
dostum o etiketinde sahtesi yapılıyor bu saatten sonraa bulamazsın sıfır 14 proÖyle satan yerler var ama ben doğu tarafında olduğum için öyle bir şey çok söz konusu değil güvenilir yerlerden alınabilir etiketli. Fiyat yüksek olunca işte insanlar almaya tereddüt ediyor 2. El
Anladım dostum 2 yıldır telefon piyasasından uzağım, üretilmiyor zaten sanırım.dostum o etiketinde sahtesi yapılıyor bu saatten sonraa bulamazsın sıfır 14 pro