Neler Yeni

YD iphone vs Yurtiçin İphone??

GetR

80+
abim o şekil kullanıyor 8 ay sonra arama yapamıyorsun çift telefon gezmek zorunda kalıyorsun başka sıkıntısı yok hocam ben yine de samsung bakılmasını öneririm.
Ben şimdi samsung s25+u veya iphone 16 pm almayı düşünüyorum ama iphone daha çok istiyorum 2 telefonla gezmekte sıkıntı yok çantaya atarız olur biter onun dışında hiç bir sıkıntı yok dimi?

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
950
İsim
efe araci
Ben şimdi samsung s25+u veya iphone 16 pm almayı düşünüyorum ama iphone daha çok istiyorum 2 telefonla gezmekte sıkıntı yok çantaya atarız olur biter onun dışında hiç bir sıkıntı yok dimi?
benim bildiğim ve abimin kullandığı şekilde yok şimdilik.

• Beğen
Reaksiyonlar: GetR
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
hakkı kaya
4 ekim 2023 yılından beri yurt dışı İphone 15 pro max kullanıyorum 38.500TL ye almıştım. şuana kadar sadece 15gün yanımda telefon taşımak zorunda kaldım. zamanlamayı iyi tutturunca ve kullanma taktiklerini bilince mantıklı olabiliyor

şahin doğan

80+ Platinum
yurt dışı ikinci el 2 iphone mantıklı mı ? 13 pro 700 euro tanesi ? Aklıma yatmadı değil 27 k yapıyor. O paraya düz 13 alamıyon tr de
13 Pro 700 Euro mu? O paraya 14 Pro Max var.

Farex

80+ Silver
hayatında 2-3 tane bile telefon kullanmamış çocuklar konuşmuş yine. Kardeşim eğer uzun vadeli kamerası iyi performansı iyi bir şey istiyorsan apple al ama yok oyun oynayacam işte işletim sistemi önemli değil falan dersen samsung öneririm. Ama dediğim gibi bir kere iphone a başla devamında kendini zorunlu apple dan devam etmek isteyecekmişisn gibi hissedeceksin :D iphone nun 5 den sonraki tüm serileirni kullandım samsungun da s3 den sonraki tüm serilerini kullandım şuan da 2 yedek samsung telefonum var aktif olarak kullandığım da 16 pro max yani istediğini soraiblirsin. Bütçe olarak da piyasayı bilemediğimden bir şey diyemem çünkü tr de yaşamıyorum .d

Knex31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kutay K
abim o şekil kullanıyor 8 ay sonra arama yapamıyorsun çift telefon gezmek zorunda kalıyorsun başka sıkıntısı yok hocam ben yine de samsung bakılmasını öneririm.
Selam kanka şimdi aileme YD olayını anlattım pek içlerine sinmedi ama yd kat kat daha ucuz tr'ye göre tek eksisi kapalı kalması olduğu için ve biliyorsun her an bir şey olabilir türkiye'de ondan dolayı kararsız kaldım. TR Alırsam (2. el) 13, yd alırsam 2. el 14 pro / 15 pro düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayatında 2-3 tane bile telefon kullanmamış çocuklar konuşmuş yine. Kardeşim eğer uzun vadeli kamerası iyi performansı iyi bir şey istiyorsan apple al ama yok oyun oynayacam işte işletim sistemi önemli değil falan dersen samsung öneririm. Ama dediğim gibi bir kere iphone a başla devamında kendini zorunlu apple dan devam etmek isteyecekmişisn gibi hissedeceksin :D iphone nun 5 den sonraki tüm serileirni kullandım samsungun da s3 den sonraki tüm serilerini kullandım şuan da 2 yedek samsung telefonum var aktif olarak kullandığım da 16 pro max yani istediğini soraiblirsin. Bütçe olarak da piyasayı bilemediğimden bir şey diyemem çünkü tr de yaşamıyorum .d
Zaten iphone almak istiyorum sadece YD ve TR olayını sormak için anketi açmıştım. YD fiyat açısından çok iyi fakat kapalı olayları kötü gibi geldi.
Birde şunu sormak istiyorum sahibinden.com'dan falan 2. el YD iphone alınır mı=?

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
950
İsim
efe araci
hani bize laf etmek yerine daha doğru bil dil ile anlatman daha iyi olurdu bizden daha fazla bilgiye sahipsin diye neden aşşağılanıyoruz ki ? ben önerimi sundum fikrimi sundum bravo egonuz tatmin olduysa arkadaşa yardımcı olun da bir işe yarasın bizi ezdiğiniz.

Selam kanka şimdi aileme YD olayını anlattım pek içlerine sinmedi ama yd kat kat daha ucuz tr'ye göre tek eksisi kapalı kalması olduğu için ve biliyorsun her an bir şey olabilir türkiye'de ondan dolayı kararsız kaldım. TR Alırsam (2. el) 13, yd alırsam 2. el 14 pro / 15 pro düşünüyorum

Zaten iphone almak istiyorum sadece YD ve TR olayını sormak için anketi açmıştım. YD fiyat açısından çok iyi fakat kapalı olayları kötü gibi geldi.
Birde şunu sormak istiyorum sahibinden.com'dan falan 2. el YD iphone alınır mı=?
açıkçası benim de pek içime sinmiyor abime hep 2.el al dedim YD sıkıntılı dedim ama şu ana kadar bir sorun yaşanmadı ileriki yıllarda kanun falan çıkarsa problem yaratabilir bütçe kısıtlıysa muadili olan bir samsung telefon almak daha iyi olur gibi veya 1 sene kullanır sonra satarım diyorsan yine alınabilir sanırım.

Farex

80+ Silver

Alınır ama toplama telefon olayları var yd telefon işi biraz sakat. Riske girmen lazım yada global garantisi olan bir cihaz al kafan rahat olur.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,414
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri