Yd s24 ultra yurtiçi s23 düz model takas?

yigit2582

80+
Reaksiyon skoru
28
selam arkadaşlar kendi kullandığım yurtiçi s23 256gb telefonum ile yd s24 ultra 256gb ile takas teklifi aldım sizce takas olurmu yapmalımıyım

selam arkadaşlar kendi kullandığım yurtiçi s23 256gb telefonum ile yd s24 ultra 256gb ile takas teklifi aldım sizce takas olurmu yapmalımıyım
Kafa kafaya mı? Server kaydı var mı kayıtsız mı? Telefon ne durumda? Sizin telefon ne durumda? Bunları bilmeden bir şey diyemem.

Kafa kafaya mı? Server kaydı var mı kayıtsız mı? Telefon ne durumda? Sizin telefon ne durumda? Bunları bilmeden bir şey diyemem.
kafa kafaya kayıtsız 40 gün süresi var telefonu temiz benim telefonum ise turkiye cihazı şubat ayında garantisi sona erecek temiz durumda sıfır gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikisindede kutu var

s23 kullanıyorum şahsen ben değişirdim. ama yılın 4 ayı başka telefon lazım biliyosunuzdur. 24 ultra güzel alet. s23ün ederi 20k civarında sayılır maks zaten. bence güzel alışveriş

s23 kullanıyorum şahsen ben değişirdim. ama yılın 4 ayı başka telefon lazım biliyosunuzdur. 24 ultra güzel alet. s23ün ederi 20k civarında sayılır maks zaten. bence güzel alışveriş
biraz arada kaldım açıkçası bu kayıt meselesinden ötürü siz memnunmusunuz geçtiğinize

server kayıt harici yapmayayımmı peki
Server kayıt kapalı şuan sadece s23U modeli var kayıt olan.
Olaki s24 Server kayıt açılmadı telefonu elinden çıkarman çok zor. Server kayıt varsa sorun olmaz çünkü kayıt açılsa bile an az 300-350 $ dan başlar onu da hesapla.

Bence kayıtsız telefona hiç bulaşma

kafa kafaya kayıtsız 40 gün süresi var telefonu temiz benim telefonum ise turkiye cihazı şubat ayında garantisi sona erecek temiz durumda sıfır gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikisindede kutu var
Yukardaki arkadaşlarda baya güzel açıklamışlar. Dedikleri gibi kayıt işi sıkıntılı olabiliyor. Yoksa adam durduk yere s24 ultra gibi bir telefondan s23 e düşmez. 40 gün süresi kalmış elden çıkarmaya uğraşıyor. Her sene yenileniyor ama 4 ay açıkta kalıyorsunuz. Size kalmış bir tercih. Ayrıca kumlanma sorununada bakın.

Server kayıt kapalı şuan sadece s23U modeli var kayıt olan.
Olaki s24 Server kayıt açılmadı telefonu elinden çıkarman çok zor. Server kayıt varsa sorun olmaz çünkü kayıt açılsa bile an az 300-350 $ dan başlar onu da hesapla.

Bence kayıtsız telefona hiç bulaşma
s24u larda da kayıt oldu ama çok pahalıydı çoğu kişi ucuzlamasını bekledi ama tamamen kapandı

s24u larda da kayıt oldu ama çok pahalıydı çoğu kişi ucuzlamasını bekledi ama tamamen kapandı
evet aynısını ben yaptım hatta pişmanım kayıt yaptırmadığıma
ama kayıt konusu dışında sıkıntısı yok ama
YD S24 ULTRALAR ZATEN telefoncu max20k veriyor ona göre al @yigit2582
ama senin yerinde olsam s23 ultrayı değişmem

Evet o taktiksel yapıyorlar kapatıp açarak fiyatı yükseltiyorlar. Ama bu sefer uzun zamandır açılmadı ve açılınca da sadece s23u bit 7 ye kadar açıldı. Özellikle s24u açılsa bile güncelleme yapılmış s24u destek olmayabilir.

Ama dediğim gibi fiyat artırma için kapatıp yumurta ağzına gelince istedikleri fiyattan kitliyotlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,138
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri