Neler Yeni

Android YD SERVER KAYIT ZARARI VAR MI?

Reyconjeff

80+ Bronze
Bütçe
25000
YD S23 ULTRA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. TR DE SERVER KAYIT YAPTIRMANIN ZARARLARI VAR MI? ZARARDAN KASTIM O TELEFONDA GÜNCELLEME ALABİLECEK MİYİM? BANKACILIK UYGULAMALARIMI VS KULLANMAMDA GÜVENLİK AÇISINDAN SIKINTILARI VAR MI? IMEI ÇAKTIRABİLMEK İÇİN 2. BİR KULLANMADIĞIM TELEFONUM DA MEVCUT. BU İŞLEMİN EKSİ YÖNLERİNİ BİLEN DENEYİMLEYEN BİLGİLERİNİ PAYLAŞIRSA ÇOK SEVİNİRİM.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Yavuz Sultan Selim

mkb7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mert kaan benek
Ben 24 ultra aldım.Server kaydı kapandı dediler bi araştır.

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
can
YD S23 ULTRA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM. TR DE SERVER KAYIT YAPTIRMANIN ZARARLARI VAR MI? ZARARDAN KASTIM O TELEFONDA GÜNCELLEME ALABİLECEK MİYİM? BANKACILIK UYGULAMALARIMI VS KULLANMAMDA GÜVENLİK AÇISINDAN SIKINTILARI VAR MI? IMEI ÇAKTIRABİLMEK İÇİN 2. BİR KULLANMADIĞIM TELEFONUM DA MEVCUT. BU İŞLEMİN EKSİ YÖNLERİNİ BİLEN DENEYİMLEYEN BİLGİLERİNİ PAYLAŞIRSA ÇOK SEVİNİRİM.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Yavuz Sultan Selim
vermez

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
S23 ultra Server kayıt açık s24 ultra şuan kapalı.
Samsung pass ve güvenli klasör harici her şey çalışır banka uygulamaları problem olmaz s21U ve s23U 2 adet Server kayıtlı cihaz kullandım sıfır problem.

Sadece kendine ait sağlam imei numarası bulman lazım tamire verdiğin telefonun bile imei sine güvenme

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Kadir Çelik
samsung pass yani şifre kaydetme ve güvenli klasör çalışmaz. s23 ultra imei vereceğin telefon gibi gözükür sorguladığında. banka uygulaması güncelleme vs. sıkıntı olmaz

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
S23 ultra Server kayıt açık s24 ultra şuan kapalı.
Samsung pass ve güvenli klasör harici her şey çalışır banka uygulamaları problem olmaz s21U ve s23U 2 adet Server kayıtlı cihaz kullandım sıfır problem.

Sadece kendine ait sağlam imei numarası bulman lazım tamire verdiğin telefonun bile imei sine güvenme
Hocam S24U için sever kayıt geldi ama kapandı mı hiç gelmedi mi? S24U almak istiyorum bu kayıt olayı yüzünden alamıyorum şu an.

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Hocam S24U için sever kayıt geldi ama kapandı mı hiç gelmedi mi? S24U almak istiyorum bu kayıt olayı yüzünden alamıyorum şu an.
Bildiğim kadarıyla ilk zaman vardı sonra kapandı hatta s23U ile aynı zamanda kapandı ve 3 ay falan kapalı kaldı açıldığında da s23U U3 sürümüne destek vardı şimdi s23U U3 U4 U5 hepsi destek veriyorlar

Reyconjeff

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
25.000 TL alabilme durumum var s23 ultra 512 gb YD değer mi ozaman alıp serverkaydı yapmak

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Murat
25.000 TL alabilme durumum var s23 ultra 512 gb YD değer mi ozaman alıp serverkaydı yapmak
Yerinde olsam server kaydıyla uğraşmam. Trde sim takılmamış cihaz al 2025 ağustosa kadar kayıtsız kullan. Ben şu an öyle yapıyorum kayıtsız 10 ay daha kullanıcam sonrasında üst modellere geçerim diye düşündüm

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
2. El Alacaksanız Server kayıtlı alın yoksa sim kart takılmamış cihaz alın.

Ama Server kayıt daha sonra yaptıracaksanız kesinlikle güncelleme yapmayın cihazı günden güne Server kayıt işi zor olmaya başladı görünen

Reyconjeff

80+ Bronze
2. El Alacaksanız Server kayıtlı alın yoksa sim kart takılmamış cihaz alın.

Ama Server kayıt daha sonra yaptıracaksanız kesinlikle güncelleme yapmayın cihazı günden güne Server kayıt işi zor olmaya başladı görünen
sıfır alcağım kazakistana gideceğim

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,560
İsim
uwu
Yerinde olsam server kaydıyla uğraşmam. Trde sim takılmamış cihaz al 2025 ağustosa kadar kayıtsız kullan. Ben şu an öyle yapıyorum kayıtsız 10 ay daha kullanıcam sonrasında üst modellere geçerim diye düşündüm
yeni güncelleme ile yıl başında 4+4 olayı kalkacak diyorlar sim1 e de taksan aynı anda kullanım olarak sım1 ve2 aktif olacakmış ytde gördüydüm

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Bildiğim kadarıyla ilk zaman vardı sonra kapandı hatta s23U ile aynı zamanda kapandı ve 3 ay falan kapalı kaldı açıldığında da s23U U3 sürümüne destek vardı şimdi s23U U3 U4 U5 hepsi destek veriyorlar
Anladım o zaman hocam S23U konusunda baya gelişme olmuş, önümüzdeki sene fln S24U için de kayıt yaparlar mı acaba

Top Bottom