YD Telefonu Alınır mı?

efe911

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar 50K ya 17pro görüyorum sarı sitede 13 kullanıcısıyım sizce geçiş yapılır mı yurt dışı cıhazına ilerde para biriktirip imei kaydı yaptırabilirim yoksa bu fiyatlara tr 15 mi tercih edilmeli veya biraz daha düşerek yd 16pro mu?

Olası durumlara karşılık yanımda ekstradan bir başka iPhone daha taşımaktan çekinmiyorum dersen alabilirsin. Ek olarak bu yıl haricinde geçmişte çıkmış olan tüm yurt dışı iPhone modellerini telefoncu tipi yerlerden ziyade anonim bir kullanıcı tarafından alman daha sağlıklı olacaktır. Bence iPhone 15 parasını hak etmiyor. iPhone alınacaksa sırasıyla şöyle bir tercih listesi yapılabilir: 16e - 2. el 14 Pro - 2. el 15 Pro - 17. Eğer işin içine yurt dışı cihazlar da dahil olacaksa hem tekrar satışındaki avantajın hem de ekran, batarya gibi konulardaki artından ötürü Pro Max modellerini tercih etmeni öneririm.

8 ay şartları değişmediği sürece çok bence slınır. Bende yeni geçtim yd telefona. Yarı fiyatına gelmesi bence güzel. 4 ay bir şekilde geçer. Yoğun bi şekilde telefon konuşma veya hücresel kullanan biride değilim zaten işime geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,575
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri