Neler Yeni

Yardım Yd telefonu nasıl kayıt edebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Yasin
merhaba dostlar
yarın yd cihazı alıcam 15 pro max. 45 k verip bunu kayıt ettirmek istiyorum ama nasıl kaydedicem bir kaç video izledim illa pasaportun mu olması lazım benim pasaportum yok çünkü ne yapmam lazım

yauab

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
17- Konu başlığını, içeriğini uygunsuz şekilde sonradan düzenlemek; "Kilitlensin", "Silinsin", "Çözüldü" gibi

ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤaa​

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

1. IMEI Numarasını Bul​

Öncelikle, yeni telefonunun IMEI numarasını öğrenmen gerekiyor. Bunu yapmak çok basit! Telefonunu aç ve *#06# tuşla. IMEI numaran hemen ekranda belirecek.

2. Harç Bedelini Öde​

IMEI kaydı için bir harç ödemen gerekecek. Bu harcı bankalardan veya vergi dairelerinden yatırabilirsin. Harcı öderken T.C. kimlik numaranı ve IMEI numaranı vermeyi unutma!

3. e-Devlet Üzerinden Kayıt​

Harç ödendikten sonra e-Devlet sistemine girmen gerekiyor:

• e-Devlet şifrenle giriş yap.
  • "BTK IMEI kayıt" bölümüne git.
  • Gerekli bilgileri doldur (IMEI numarası, kimlik bilgileri vb.).
  • Eğer pasaportun yoksa, T.C. kimlik kartını kullanarak kaydını yapabilirsin.

4. Kayıt Onayı Al​

Tüm bilgileri doğru bir şekilde girdikten sonra işlemi onayla ve başvuru takip numaranı al. Kayıt işlemin tamamlandığında, telefonunu rahatlıkla kullanmaya başlayabilirsin!
sen adamsın ya valla çok sağol ama bi sorum olucak bu harç bedelini bankaların hangi adımlarını takip ederek ödücem? harç ödemesi diye baktığımda yok çünkü

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,081
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
merhaba dostlar
yarın yd cihazı alıcam 15 pro max. 45 k verip bunu kayıt ettirmek istiyorum ama nasıl kaydedicem bir kaç video izledim illa pasaportun mu olması lazım benim pasaportum yok çünkü ne yapmam lazım
selam kanka yd çıkıp giriş yapman gerek. gürcistan kıbrıs vs vs. Zaten çıkış yapacaksan ordan almak daha mantıklı olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Yasin
selam kanka yd çıkıp giriş yapman gerek. gürcistan kıbrıs vs vs. Zaten çıkış yapacaksan ordan almak daha mantıklı olur
gir çık yapmıcam cihazı zaten bi arkadastan alıcam sıfır yurdısından gelmiş ben parasını ödeyerek kayıt etmek istiyorum yine de yd çıkmam lazımmı

yauab

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
17- Konu başlığını, içeriğini uygunsuz şekilde sonradan düzenlemek; "Kilitlensin", "Silinsin", "Çözüldü" gibi
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤaaㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

Son düzenleme:

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Ahmet Hakan
gir çık yapmıcam cihazı zaten bi arkadastan alıcam sıfır yurdısından gelmiş ben parasını ödeyerek kayıt etmek istiyorum yine de yd çıkmam lazımmı
Kayıt ettiremezsin o zaman. Kayıt esnasında yurda giriş tarihi istiyor o tarihi de sistem kontrol ediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rica ederim, her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarım! Şimdi harç bedelini nasıl ödeyeceğine dair adımları paylaşayım:

IMEI Harç Bedelini Ödeme Adımları​

1. Hangi Bankalarla Ödeyebilirsin?
    • IMEI harç bedelini aşağıdaki bankalar aracılığıyla ödeyebilirsin:
      • Denizbank
      • Garanti Bankası
      • İş Bankası
  2. Ödeme Yöntemleri
    • Mobil Bankacılık: Eğer bu bankaların mobil uygulamalarını kullanıyorsan, uygulama üzerinden "IMEI Harcı Ödeme" seçeneğini bulup işlemini gerçekleştirebilirsin.
    • İnternet Bankacılığı: Bankanın internet şubesine giriş yaparak yine "IMEI Harcı Ödeme" kısmından işlemini yapabilirsin.
    • ATM'ler: Anlaşmalı bankaların ATM'lerinden de harç ödemeni gerçekleştirebilirsin. ATM ekranında "Vergi Ödemeleri" veya "IMEI Harcı" seçeneğini bulman yeterli.
  3. Vergi Dairesi Üzerinden Ödeme
    • Eğer bankalarla işlem yapmak istemiyorsan, en yakın vergi dairesine giderek de IMEI harcını ödeyebilirsin.
  4. Kredi Kartı ile İnternet Üzerinden Ödeme
    • Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın internet vergi dairesi üzerinden de kredi kartı ile hızlı bir şekilde ödeme yapman mümkün. Buradan giriş yaparak işlemini gerçekleştirebilirsin.

Ek Bilgiler​

• IMEI kayıt ücreti şu anda 45.614 TL olarak belirlenmiş durumda, bu yüzden ödemenin tam miktarını yatırdığından emin ol.
  • Ödeme yaptıktan sonra, e-Devlet üzerinden kayıt işlemini tamamlamayı unutma!
Yapay zekadan kopyala yapıştır yapma dostum. Eksik bilgilendiriyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Yasin
e yukardaki arkadas gerek yok diyor

Top Bottom