yeni hesaplar yapabiliyor onu yaKaçıranlar üzülmesin YEMEK40 kodu Mobil uygulamada hala geçerli. 60 TL üzeri siparişe 40 TL indirim
yeni hesaplar yapabiliyor onu yaKaçıranlar üzülmesin YEMEK40 kodu Mobil uygulamada hala geçerli. 60 TL üzeri siparişe 40 TL indirim
Ben yaptım hiç düşünmeden. Şansıma forumu açar açmaz karşıma bu konu çıktı.Aynısını yapacaktım da kupon bitmiş
bende 2 saat keriz gibi ne yesem diye düşündüm en sonunda kaçırdık fırsatıBen yaptım hiç düşünmeden. Şansıma forumu açar açmaz karşıma bu konu çıktı.
Hatay usulü tavuklu yazıyorum. Thai usulü tavuk çıkıyor. Sushici minimum tutar 200tl. Memlekette zurnacı kalmamışBen yaptım hiç düşünmeden. Şansıma forumu açar açmaz karşıma bu konu çıktı.
*yeni kullanıcalara özelKaçıranlar üzülmesin YEMEK40 kodu Mobil uygulamada hala geçerli. 60 TL üzeri siparişe 40 TL indirim
harbi bende merak ediyorumDeneye deneye aldım. Umudunuzu kaybetmeyin. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Bu kodları nerede paylaşıyorlar?
İlk siparişse YEMEK40 kodunu dene.
sepeti onaylaya bas en altta kupon kodu yazıcakAlıntıyı görüntüle
Arkadaşlar bi örnek yaptım adres falan salladımda şimdi kupon yeri nerede acaba bilgisayardayım
ben kodu giriyorum sepetime uygulanıyor. sepeti onayla diyip ödeme ekranına geçiyorum indirim kayboluyor fiyat yükseliyor nasıl yaptın?Deneye deneye aldım. Umudunuzu kaybetmeyin. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Bu kodları nerede paylaşıyorlar?
bende bu kod kullanıldı diyor kalıyorben kodu giriyorum sepetime uygulanıyor. sepeti onayla diyip ödeme ekranına geçiyorum indirim kayboluyor fiyat yükseliyor nasıl yaptın?
Şimdi mi aldınız?Deneye deneye aldım. Umudunuzu kaybetmeyin. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Bu kodları nerede paylaşıyorlar?