Aga şu telefon olayını nasıl kaldırabiliriz yaHaziran ayı geldi bunla beraber yeni kodda geldi. Yeni kullanıcılara özel olan siparişlerde kullanılacak olan kupon 40 TL indirim sağlıyor. Alt limit olup olmadığını bilmiyorum
ONLINE ÖDEMELERDE GEÇERLİDİR
KOD: ENFES40
Ya yeter artık.Haziran ayı geldi bunla beraber yeni kodda geldi. Yeni kullanıcılara özel olan siparişlerde kullanılacak olan kupon 40 TL indirim sağlıyor. Alt limit olup olmadığını bilmiyorum
ONLINE ÖDEMELERDE GEÇERLİDİR
KOD: ENFES40
KLMDFMKFDGMKFGBMYa yeter artık.
Ulan instagramdıyım arkadaşlar bioma bakın bilmem ne sepeti indirimli yemek var.
Youtube izliyorum ulan eniz kirazoğlu izlerken bile yemeksepeti reklamı hem normal reklam hem kendi reklam veriyor..
Çıkıyorum reklamlarda gene yemeksepeti almayacağım arkadaşım inadına ben gidip 2 ayağım ile yürüyüp alacam o döneri.
Yeni telefon numarası lazım evetyeni telefon gerekiyor dimi, kendi telefonumdan babamın numarasıyla söylediğimde olmamıştı geçen ayki indirim.
Kupon kodu kullan gibi bir yer var orayaBu kodu nereye yazıyoruz? Yeni hesap açtım ama ödeme kısmında kod girecek bir alan çıkmıyor? Epeydir kullanmıyorum, tasarım değişmiş.
İki ayağınla 1 döner alırsın kupon ile aynı fiyata 3 döner alırsınYa yeter artık.
Ulan instagramdıyım arkadaşlar bioma bakın bilmem ne sepeti indirimli yemek var.
Youtube izliyorum ulan eniz kirazoğlu izlerken bile yemeksepeti reklamı hem normal reklam hem kendi reklam veriyor..
Çıkıyorum reklamlarda gene yemeksepeti almayacağım arkadaşım inadına ben gidip 2 ayağım ile yürüyüp alacam o döneri.
En azından bu reklamlara karşı ben halen size köle değilim imajı veririm(!)Telefon numarası bulamayanlara yardımcı olabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İki ayağınla 1 döner alırsın kupon ile aynı fiyata 3 döner alırsın