Telefon numarası hilesi mi varmışTelefon numarası bulamayanlara yardımcı olabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İki ayağınla 1 döner alırsın kupon ile aynı fiyata 3 döner alırsın
Telefon numarası hilesi mi varmışTelefon numarası bulamayanlara yardımcı olabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İki ayağınla 1 döner alırsın kupon ile aynı fiyata 3 döner alırsın
beyler telefonu yemeksepetine gireceğinize üniversite tuvaletine yazın daha az kişiye yayılırTelefon numarası hilesi mi varmış
Bugün az önce sipariş verdim kodla beraber aldığım şey 20tlye geldi. Bilin bakalım ne oldu bi anda sipariş iptal oldu param 10gun sonra yatacak kupon gitti restorant aradı yemeğinizi göndereyim mi diye bu aralar hep oluyomus bende Karnim ac kalmasin diye evet dedim ama aklıma gelmedi kuponun kullanılmadığı 20tl oducem zannederken adam bi anda 60tl dedi adam sirf onun yuzunden 60tl verdim bu kadar sacma bir uygulama olamaz onlar yüzünden..Haziran ayı geldi bunla beraber yeni kodda geldi. Yeni kullanıcılara özel olan siparişlerde kullanılacak olan kupon 40 TL indirim sağlıyor.
ONLINE ÖDEMELERDE GEÇERLIDIR, MOBILDE KULLANILABİLİR, MİN 60 TL SEPET TUTARI, FARKLI TELEFON LAZIMDIR DAHA ÖNCEDEN KAYIT OLDUĞUNUZ TELEFONU KULLANMAYIN
KOD: ENFES40
8.06.2022 Güncellemesi: Şu anda kod aktif mi bilmiyorum ama aktif olupta haberi olmayanların haberi olsun ve kontrol ederler diye yükselttim konuyu.
Saçmalık ya kod çalışıyor ama restaurantın karışmaması lazım bu işe. Yemeksepeti müşteri hizmetlerine yazın. Böyle bir kampanya var zaten restoranta ne kiBugün az önce sipariş verdim kodla beraber aldığım şey 20tlye geldi. Bilin bakalım ne oldu bi anda sipariş iptal oldu param 10gun sonra yatacak kupon gitti restorant aradı yemeğinizi göndereyim mi diye bu aralar hep oluyomus bende Karnim ac kalmasin diye evet dedim ama aklıma gelmedi kuponun kullanılmadığı 20tl oducem zannederken adam bi anda 60tl dedi adam sirf onun yuzunden 60tl verdim bu kadar sacma bir uygulama olamaz onlar yüzünden..
Adam beni aradi siparisi sen mi iptal ettin diye yok dedim oyun oynuyodum 1 saat siparis vermek icin ugrastim karti kabul etmedi kodu kabul etmedi sinirliydim ayrica tamam gönder dedim aklima gelmedi tabimi kodun kullanılmayacağı bosu bosuna ...Saçmalık ya kod çalışıyor ama restaurantın karışmaması lazım bu işe. Yemeksepeti müşteri hizmetlerine yazın. Böyle bir kampanya var zaten restoranta ne ki
Tamambeyler telefonu yemeksepetine gireceğinize üniversite tuvaletine yazın daha az kişiye yayılır