Neler Yeni

Yeni 1660 Super'lerde LHR var mı?

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
Japonya'dan ekran kartı alacağım LHR olup olmadığını bilmiyorum. Link bırakıyorum inceleyip yorum yaparsanız sevinirim.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,515
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Şu an hedef mining kart serisi 3000 serisi olduğundan GTX kartlarında LHR model bulunmamaktadır.

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Şimdilik yok

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu an hedef mining kart serisi 3000 serisi olduğundan GTX kartlarında LHR model bulunmamaktadır.

Sadece RTX 30 serisinde var diye biliyorum. GTX serisinde olması çok saçma bir tercih olacaktır.

Tamamdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki bu garanti durumu nasıl oluyor japonyadan alınan ekran kartlarında? Hesap kapatma olayı vardı bu engeli nasıl aşarız?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,515
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Tamamdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki bu garanti durumu nasıl oluyor japonyadan alınan ekran kartlarında? Hesap kapatma olayı vardı bu engeli nasıl aşarız?
Hesap kapatmayı aşamazsın ve hesap olayı şans meselesi, bazen son anda paranı iade edip siparişini iptal bile edebilirler.
Normalde amazonun kendi garantisi oluyor ancak sanırım gigabyte'ın ulusal garantisi var.
@KeReM 1963 daha iyi bilir.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Peki bu garanti durumu nasıl oluyor japonyadan alınan ekran kartlarında?
Asus'un yazısında bu şekilde yazıyor:

"Bu garanti, ürünün satın alındığı ülkede geçerli olan her türlü kanuni garantiden bağımsız olarak verilmiştir ve tüketicinin kanuni garantisini hiçbir şekilde etkilemez ve sınırlamaz."

Yani Japonya'dan aldığınız kartın garantisi burada da geçerli gözüküyor anlamı çıkarılıyor. Ama Japonya'da atıyorum garanti süresi 2 sene. Burada da 2 sene sadece yararlanabilirsiniz.

Yani ben bunu çıkarabildim onların yazısından.

Daha sağlıklı bir cevap için Asus Destek'e sormak en mantıklısı

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus'un yazısında bu şekilde yazıyor:

"Bu garanti, ürünün satın alındığı ülkede geçerli olan her türlü kanuni garantiden bağımsız olarak verilmiştir ve tüketicinin kanuni garantisini hiçbir şekilde etkilemez ve sınırlamaz."

Yani Japonya'dan aldığınız kartın garantisi burada da geçerli gözüküyor anlamı çıkarılıyor. Ama Japonya'da atıyorum garanti süresi 2 sene. Burada da 2 sene sadece yararlanabilirsiniz.

Yani ben bunu çıkarabildim onların yazısından.

Daha sağlıklı bir cevap için Asus Destek'e sormak en mantıklısı
ZOTAC markası da var 3 yıl ingiltere garantisi veriyor. Sitesinden kayıt yaptırıyorsunu 2 yıla ek olarak 3 yıl veriyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,955
Üyeler
160,914
Son üye
AlperenBlt
Top Bottom