Yeni aldığım 0 işlemcide termal macun vardı

Reaksiyon skoru
12
N11 AMD ryzen 5 7500f kutusuz işlemci aldım üzrinde tamamen değil ama çok az termal macun vardı sizce test için midir üzerine sürülmüştür

N11 AMD ryzen 5 7500f kutusuz işlemci aldım üzrinde tamamen değil ama çok az termal macun vardı sizce test için midir üzerine sürülmüştür
test içinden ziyade iade ürün olma ihtimalide var çalıştırın bir sorun yoksa sıkıntı teşkil etmez

İşlemcilerde test yapıp yollamazlar . Tray işlemciyse Muhtemelen iade ürünüdür.

İşlemci çalışıyorsa bir sorun yaşamazsın ama iade ürünlerini piyasanın altına satmaları gerektiğini düşünüyorum şahsen. Sonuçta sıfır ürün ücreti veriyorsun ve iade edilmiş ürünü sana yolluyorlar

İşlemci çalışıyorsa bir sorun yaşamazsın ama iade ürünlerini piyasanın altına satmaları gerektiğini düşünüyorum şahsen. Sonuçta sıfır ürün ücreti veriyorsun ve iade edilmiş ürünü sana yolluyorlar
tray işlemcilerin amacı yer tasarufu iade olma durumu düşük , eğer tray alıyorsan macunsuz fakat internetten phantom spirit gibi bir soğutucu alırsan macunu sürülü geliyor idi sanırım.

İşlemci çalışıyorsa bir sorun yaşamazsın ama iade ürünlerini piyasanın altına satmaları gerektiğini düşünüyorum şahsen. Sonuçta sıfır ürün ücreti veriyorsun ve iade edilmiş ürünü sana yolluyorl
Gıri ufak lekeler vardı termal macun dur değil i

Knk bin lira altına aldım zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fotoğrafını atabilir misin.
Sildim uzerindeki lekeleri

tray işlemcilerin amacı yer tasarufu iade olma durumu düşük , eğer tray alıyorsan macunsuz fakat internetten phantom spirit gibi bir soğutucu alırsan macunu sürülü geliyor idi sanırım.
3 kere tray işlemci aldım. Karton Kutusu veya soğutucu olmadığı için satıcılar iadeyi daha kolay kabul ediyor. İade ürün olma ihtimali kutulu ürünlere göre çok daha fazla

Knk bin lira altına aldım zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sildim uzerindeki lekeleri
Tray işlemci almışsın. Kullanıcıların alıp iade ettiği ürünler kutusuz olarak piyasa fiyatinin altına satılır.

Knk bilgisayarcıya götürsem dener değilimi bide ana kartım falan da yok
dener dener her türlü ama hocalarımın dediği gibi büyük ihtimalle dümdüz iade üründür iade etme gün hakkın bitmeden anakart temin edeceksen bilgisayarcıya gitme ha yok sistemi ay ay topluyorum dersen içinde ukde kalmasın

dener dener her türlü ama hocalarımın dediği gibi büyük ihtimalle dümdüz iade üründür iade etme gün hakkın bitmeden anakart temin edeceksen bilgisayarcıya gitme ha yok sistemi ay ay topluyorum dersen içinde ukde kalmasın
Knk satıcıyla konuştum adam diyor termal macun lekesi değil diyo ürün kodunun yazdığı izler diyo sence doğrumu

Geri