Neler Yeni

Mavi Ekran Yeni Aldığım bilgisayarım çöküyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
nasıl bu kadar hata verdi anlamadım neden yani ?
çünkü çok dikkatli olarak kullandım indirdiğim şeylerede dikkat ediyorum yani
vanguard deniyor çoğunlukla antivirüs programları veya varsa onlara çıkıyor genelde

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berat
vanguard deniyor çoğunlukla antivirüs programları veya varsa onlara çıkıyor genelde
vanguardı herkes kullanıyor ama sadece ben değilki, valorant oynuyorum ve vanguard olmadan oyun açılmıyor :D nasıl bir şey anlamadım valla

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Qwerty1029384756
6 tanesinide inceledim ve Overclock yaptıysanız kaldırın. Olmazsa Ekran kartı sürücüsünü tekrardan yükleyin. Son olarak Yönetici olarak CMD açıp sfc /scannow yazın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
6 tanesinide inceledim ve Overclock yaptıysanız kaldırın. Olmazsa Ekran kartı sürücüsünü tekrardan yükleyin. Son olarak Yönetici olarak CMD açıp sfc /scannow yazın.
genelde şeylerde gördüm ekran kartının driverının bir önceki sürümünü yükleyin gibisinden onlar işe yararmı :D

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berat
overclock yapmadım dediğim gibi sadece belleklerim 4800mhz hızındaydı 5200 hızına çektim sonradan düşürdüm ztn. Sistemi aldığımda her şey hazır olarak verildi ben sadece güncelleme geldiğinde güncelledim başka yaptığım bir şey yok :D

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
987
İsim
Qwerty1029384756
overclock yapmadım dediğim gibi sadece belleklerim 4800mhz hızındaydı 5200 hızına çektim sonradan düşürdüm ztn sistemi aldığımda her şey hazır olarak verildi ben sadece güncelleme geldiğinde güncelledim başka yaptığım bir şey yok :D
sfc /scannow konutunu CMD'ye yazarmısınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
overclock yapmadım dediğim gibi sadece belleklerim 4800mhz hızındaydı 5200 hızına çektim sonradan düşürdüm ztn sistemi aldığımda her şey hazır olarak verildi ben sadece güncelleme geldiğinde güncelledim başka yaptığım bir şey yok :D
aynı hataları bende gördüm sfc /scannow falan filan diyoda ben pek çözülcegini sanmıyorum çünkü bir tane hata yok bir sürü farklı var bu kadar uğraşmak yerine en mantıklısı format
Mesaj otomatik birleştirildi:

scannowdan sonra şunuda yaz

DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berat
aynı hataları bende gördüm sfc /scannow falan filan diyoda ben pek çözülcegini sanmıyorum çünkü bir tane hata yok bir sürü farklı var bu kadar uğraşmak yerine en mantıklısı format
formatı kesin atıcam ztn yükleniyor usbye iso

böyle birşeyler yazdı

Ekler

• cmd.png
    cmd.png
    71.3 KB · Hit: 7
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
şöyle bişeyde düşündüm başta bende oluyor ben en yeni driver yüklüyorum falan kuruluyo win update sonra sürümü yeniden düşürüyo ve düşürünce mavi ekran alıyodum ondanmı diye düşünmedimde değil

formatı kesin atıcam ztn yükleniyor usbye iso

böyle birşeyler yazdı
dedigimi yaz simdi onarmışta yaz yine :D

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berat
şöyle bişeyde düşündüm başta bende oluyor ben en yeni driver yüklüyorum falan kuruluyo win update sonra sürümü yeniden düşürüyo ve düşürünce mavi ekran alıyodum ondanmı diye düşünmedimde değil

dedigimi yaz simdi onaracak

yazdım onarıyor

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berat