Neler Yeni

yeni aldığım laptop lolde 5 fps alıyor

XuRawon

80+
geforce experience yükleyip driverin güncel olup olmadığını kontrol edin olmazsa komut istemini yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow yazın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun devam ederse sürücüyü DDU gibi bir araçla tamamen kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsin

Jacoben

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Kaan Önümlü
13500h rtx 4060 hp victus modelini aldım dünden beri sorunlarla uğraşıyorum. böyle bir sorunla karşılaştım ilk olarak sonra olmamaya başladı. driver yükledim en son sürümü yine de 5 fps alıyorum yani 05 fps alıyorum. ne yapabilirim bilgisisi olan var mı
img_20210410_032423-jpg.966933
Windows Update girip bilgisayarı güncelle. HP Support Assistant uygulamasını indir oradan sürücüleri indir. İntel'in uygulamasını indir işlemciyi güncelle. HP PC Hardware Diagnostics Windows uygulamasını indirip donanımı kontrol et. HP Omen Gaming Hub uygulamasından Mux switch aç ve performans moduna al. Pile tıklayıp en iyi performans modunu seç. Oyunu başlat sorunun çözülür muhtemelen.

ekin1719

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
selimhan yvz
evet laptop victus 4060 var amd işlemcili 3 gün oldu alalı lole gireyim dedim 05fps win 10 home kurdum ondan olabilir mi acaba win 11 kurucam bu cuma.Ekran kartını kullanmıyor bilgisayar onu tespit ettik arkadaşlarla

Rivyalı Geralt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,499
İsim
Gerald
İlgilendiği Kategoriler
YKS , League of Legends , witcher serisi , fantastik kitaplar
evet laptop victus 4060 var amd işlemcili 3 gün oldu alalı lole gireyim dedim 05fps win 10 home kurdum ondan olabilir mi acaba win 11 kurucam bu cuma.Ekran kartını kullanmıyor bilgisayar onu tespit ettik arkadaşlarla
sanırım bu victuslarda olabilen kronık bir arıza ben iade ederek kurtuldum ama vatanda elden aldıgım ıcın 1 ay ugrastırdılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22