Tabii hocam oda bir çözüm hatta kökten çözüm en kötü öyle yapsın arkadaş alalı çok olmadıysaben sorunu iade ederek çözdüm onun öncesınde her şeyi denedım ama duzelmemıstı maalesef
Tabii hocam oda bir çözüm hatta kökten çözüm en kötü öyle yapsın arkadaş alalı çok olmadıysaben sorunu iade ederek çözdüm onun öncesınde her şeyi denedım ama duzelmemıstı maalesef
Windows Update girip bilgisayarı güncelle. HP Support Assistant uygulamasını indir oradan sürücüleri indir. İntel'in uygulamasını indir işlemciyi güncelle. HP PC Hardware Diagnostics Windows uygulamasını indirip donanımı kontrol et. HP Omen Gaming Hub uygulamasından Mux switch aç ve performans moduna al. Pile tıklayıp en iyi performans modunu seç. Oyunu başlat sorunun çözülür muhtemelen.13500h rtx 4060 hp victus modelini aldım dünden beri sorunlarla uğraşıyorum. böyle bir sorunla karşılaştım ilk olarak sonra olmamaya başladı. driver yükledim en son sürümü yine de 5 fps alıyorum yani 05 fps alıyorum. ne yapabilirim bilgisisi olan var mı
sanırım bu victuslarda olabilen kronık bir arıza ben iade ederek kurtuldum ama vatanda elden aldıgım ıcın 1 ay ugrastırdılar.evet laptop victus 4060 var amd işlemcili 3 gün oldu alalı lole gireyim dedim 05fps win 10 home kurdum ondan olabilir mi acaba win 11 kurucam bu cuma.Ekran kartını kullanmıyor bilgisayar onu tespit ettik arkadaşlarla