Yardım Yeni aldığım laptopta hasar mı var?

Reaksiyon skoru
0
Merhaba, laptopum daha dün geldi ve bugün bu açıklığı farkettim getir götür yaparken hiçbir yere çarpmadı cihaz yani benden kaynaklı bir şey değil eminim buna, sizce daire aldığım yerdeki küçük açıklık laptopun kendisinin mi yoksa hasar mı görmüş minik çentikler gözüküyor kamerada çok belli olmuyor ama ışık süzmesi yapıyor hafif kamera ışığı yanarken
CF918AB5-6F51-4972-B047-06B00157DC92.jpeg

Yeni aldığınız laptopta görülen açıklık ve çentikler, ileride sorunlara yol açabilir. Bunlar toz ve nemin içeriye girmesine sebep olarak donanıma zarar verebilir. Ayrıca, ekranın arka aydınlatmasında daha ciddi sorunlar yaratabilecek ışık sızması gibi küçük belirtiler, zamanla ekran performansının düşmesine neden olabilir. Çerçevedeki küçük açıklık zamanla büyüyebilir ve menteşe gibi mekanik parçaların düzgün çalışmasını etkileyebilir.

Öneri:
  • Bu tür kusurlar, genellikle üretim veya nakliye kaynaklı olabilir. Laptopunuzu aldığınız yere başvurarak durumu açıklayın.
  • Cihazın garantisi varsa, onarım veya değişim talep edin.
  • Ürününüz yeni olduğundan, muhtemelen garanti kapsamındadır ve üretici firma bu durumu çözme konusunda yardımcı olacaktır.
Uzun vadede daha büyük sorunlarla karşılaşmamak adına, hemen harekete geçmeniz en iyi yaklaşım olacaktır.

hasar değil de sanki dişi yerinden çıkmış gibi gözüküyor.

Elinle bastır oturursa sorun yok ama oturmazsa iki olasılık var.
Ya iade eder paranı alırsın yada iade etmez böyle kullanırsın. İade edersen sorun yok. Böyle kullanırsan, iki olasılık var.
Ya sorunsuz devam eder hayatına bakarsın yada içine böcek vb. bir şey kaçar. Sorunsuz devam ederse sorun yok. Böcek kaçarsa, iki olasılık var.
Ya böcek yumurtlar çoğalır yada ölür. Ölürse sorun yok. Yumurtlarsa işte o zaman sıçtın.

Şaka bir yana harbiden de oturmaz ise pil şişmiş olabilir.

Elinle bastır oturursa sorun yok ama oturmazsa iki olasılık var.
Ya iade eder paranı alırsın yada iade etmez böyle kullanırsın. İade edersen sorun yok. Böyle kullanırsan, iki olasılık var.
Ya sorunsuz devam eder hayatına bakarsın yada içine böcek vb. bir şey kaçar. Sorunsuz devam ederse sorun yok. Böcek kaçarsa, iki olasılık var.
Ya böcek yumurtlar çoğalır yada ölür. Ölürse sorun yok. Yumurtlarsa işte o zaman sıçtın.

Şaka bir yana harbiden de oturmaz ise pil şişmiş olabilir.
Daha dün geldi laptop hiç açılmadı bile…

Bastırdım ama oturmadı, laptopun kendisi mi böyle diyeceğim bu modelde doğru düzgün foto bulamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bölge bastırınca kapanıyor ama geri açılıyor
iade edin şahsen

Geri