Anakarta ve ssd ye bakmadım şuan ama ilk aklıma gelen hangi yuvaya taktınCrucial p5 plus M2 sini aldım normarde olması gereken okuma yazma hızları 6600/5000 civari
Anakartım=Asus tuf b450-plus gaming
Takıp test yaptığımda çıkan hızlar fotoğraftaki gibi
anakartın pcie 3.0 hızını destekliyor aldığın ssd pcie 4.0 bu yüzden tam hızını alamıyorsun.Crucial p5 plus M2 sini aldım normarde olması gereken okuma yazma hızları 6600/5000 civari
Anakartım=Asus tuf b450-plus gaming
Takıp test yaptığımda çıkan hızlar fotoğraftaki gibi
1 tane M2 yuvası vardı zaten ona taktımAnakarta ve ssd ye bakmadım şuan ama ilk aklıma gelen hangi yuvaya taktın
Diğer arkadaşlar yazmış zaten. Pci 4.0 olan ssd yi 3.0 olan anakarta takmışsın. Normal yani1 tane M2 yuvası vardı zaten ona taktım
Peki düşük hız vermesinden başka bir sorun yaratır mı yani kullanmaya devam etsen bilgisayarda herhangi bi sıkıntı olurmuanakartın pcie 3.0 hızını destekliyor aldığın ssd pcie 4.0 bu yüzden tam hızını alamıyorsun.
hayır sadece tam performansta çalışmaz yani hız bu değerlerde olur, herhangi bir sorun yaratmaz.Peki düşük hız vermesinden başka bir sorun yaratır mı yani kullanmaya devam etsen bilgisayarda herhangi bi sıkıntı olurmu