O zaman bir de diğer rami de tek takıp açmayı dene bakalım ne olacak?Denedim hocam birisiyle yapınca açılıyor
Diğer ram bozuk olabilir o zamanhemen deniyorum çalışmazsa ne olur peki hocam
Diğer ramle açılmadı mı?ramlerin bozuk çıkma ihtimali çok düşük değil mi ya şansıma mı acaba
Başka sebebi olabilir mi bilemiyorum ama aynı ram slotuna mı taktınız peki?hayır açılmadı hocam :\
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
başka sebebi olamaz mı
Ürün bozuk gelmişse yapacak bir şey yok geri iadeye veya garantiye yollarsın, yenisini gönderirler çok da kafana takma boşverhayır açılmadı hocam :\
başka sebebi olamaz mı
itopyadan aldım iade alırlar mı kiBaşka sebebi olabilir mi bilemiyorum ama aynı ram slotuna mı taktınız peki?
Ürün bozuk gelmişse yapacak bir şey yok geri iadeye veya garantiye yollarsın, yenisini gönderirler çok da kafana takma boşver![]()
Bozuk gelen ürünü geri iade alıyorlar mı bilmiyorum ama bir sormakta fayda var, büyük ihtimal garantiye gönderin diyebilirler. Yani sen ürüne kendin hasar vermediysen her türlü yenisiyle değiştirirler.itopyadan aldım iade alırlar mı ki
denerim artık napayımBozuk gelen ürünü geri iade alıyorlar mı bilmiyorum ama bir sormakta fayda var, büyük ihtimal garantiye gönderin diyebilirler. Yani sen ürüne kendin hasar vermediysen her türlü yenisiyle değiştirirler.