Neler Yeni

Yeni alınan bilgisayara ne indirilmeli?

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Arkadaşlar yarın yeni bilgisayarım gelecek neleri indirmeliyim yani ekran kartı driver, anakart driver falan onun haricinde bir driver indirmem gerekir mi?

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler fakat ekran kartı ve anakart driverı hariç herhangi bir driver indirmeme gerek var mı?

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Bende katılayım alacağım bilgisayara yüklerim bekliyorum tavsiyeleri bende

ÖmerS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Ömer SARLUGİL
donanım arşivi yutub kanalında var videosu orda ayrıntılı her şey

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Ekran Kartı ve ana kart driver yanında BIOS dosyası indirip BIOS güncellemenizi de öneririm. Eğer sistemi aldığınız yer hazır güncellenmiş satıyorsa buna gerek yok. Onun haricinde Malwarebytes veya Kaspersky gibi anti-virüs uygulamaları da indirmenizi tavsiye ederim. Bu anti-virüsleri indirdikten sonra WinRAR'da kurun bilgisayara. Bunların haricinde gereken başka bir yazılım gelmiyor aklıma.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,604
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran Kartı ve ana kart driver yanında BIOS dosyası indirip BIOS güncellemenizi de öneririm. Eğer sistemi aldığınız yer hazır güncellenmiş satıyorsa buna gerek yok. Onun haricinde Malwarebytes veya Kaspersky gibi anti-virüs uygulamaları da indirmenizi tavsiye ederim. Bu anti-virüsleri indirdikten sonra WinRAR'da kurun bilgisayara. Bunların haricinde gereken başka bir yazılım gelmiyor aklıma.
Güncel bir şekilde geliyor fakat ses driverına falan gerek var mı anakart driverı indirdikten sonra?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Güncel bir şekilde geliyor fakat ses driverına falan gerek var mı anakart driverı indirdikten sonra?
Realtek sürücüsü kullanıyorum ben ve AMD ekran kartı driver'ı yükleyince otomatik yüklendi o da. Ama bildiğim kadarıyla o kadar da gerekli değil.

Top Bottom