Neler Yeni

Yardım Yeni alınan Rx 6600XT Dual'in garantisi 1 ay önce başlamış

garanti sorgulaması için seri numarasını Koyuncu Elektroniğin sitesine girdim, fakat garanti başlangıç tarihi geçtiğimiz Nisan ayının 19'u olarak belirtilmiş. Bu süre neden 1 Ay kadar önce başlamış oluyor? Ben ürünü Mayıs Ayında sipariş verdim.

Ürün 6600XT dual, satıcı Trendyol Betaplus. Daha evvel bu kartı aynı satıcıdan alan arkadaşlarda durumlar nasıl?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
garanti sorgulaması için seri numarasını Koyuncu Elektroniğin sitesine girdim, fakat garanti başlangıç tarihi geçtiğimiz Nisan ayının 19'u olarak belirtilmiş. Bu süre neden 1 Ay kadar önce başlamış oluyor? Ben ürünü Mayıs Ayında sipariş verdim.

Ürün 6600XT dual, satıcı Trendyol Betaplus. Daha evvel bu kartı aynı satıcıdan alan arkadaşlarda durumlar nasıl?
iade et bence edebilirsen

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,091
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Ekran kartının kutusunu ilk defa siz mi açtınız?

Meran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Anıl

Kanka şimdi disbiratör firma fatura kesıyor vatandır itopiadır qp dir tamam mı o tarih senin gördüğün tarh: önemli olan senin fatura tarihin. Bu konuda bende tereddüt yasadım. Bu şekilde olduğu bilgisine ulaştım. İçin rahat olsun.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartının kutusunu ilk defa siz mi açtınız?
Hocam kutuda vs. sorun yok ama jelatinler kafama takıldı. Arayıp sordum bu Betaplus'ı, biz ürünleri Asus Türkiyeden alıyoruz kapalı kutu öyle satıyoruz dedi.

Ne saçma iş bu, yani eminde olamıyor insan. Aynı üründen iade istedim tekrar, sepetteki indirim kampanyası şu an olmadığı için aldığınız fiyattan geri veremeyiz dediler.
20220526_103306.jpg
20220526_105735.jpg

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Hocam kutuda vs. sorun yok ama jelatinler kafama takıldı. Arayıp sordum bu Betaplus'ı, biz ürünleri Asus Türkiyeden alıyoruz kapalı kutu öyle satıyoruz dedi.

Ne saçma iş bu, yani eminde olamıyor insan. Aynı üründen iade istedim tekrar, sepetteki indirim kampanyası şu an olmadığı için aldığınız fiyattan geri veremeyiz dediler.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Jelatin bu şekilde geldiyse size, geçmiş olsun iade edilmiş olan ürünü yollamışlar.

İceWolf

80+ Silver
Garantinin erken başlamış gibi görünmesi ithalatı sırasında kayıt altına alınmasıyla ilgili. Siz ASUS sitesinden faturanızla kayıt ettirdiğinizde normale dönüyor. Bunun daha öncede açılmış konuları var, orlardanda faydalanabilirsiniz.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,878
İsim
Hacı

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Böyle bir açılmamış jelatin olamaz.
Üründe sorun yoksa kullanın.
İçiniz rahat etmiyorsa iade edin.
Bana iade edilmiş monitör ve PSU geldi sorunsuzdu ikisi de kullanıyorum.

kronik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Süleyman Görkem
Ürün açılmış iade edilmiş ürün
hem garanti başlangıç süresinden hem de ürün jelatininden belli
ürünü betaplusdan almışsınız
büyük ihtimal online pazar yeri vasıtası ile bu satıcıdan aldınız
öncelikli olarak hem fatura tarihi ile ilgili hemde ürünün aklınıza takılan jelatin fotosunu canlı destekle görüşüp resim olarak atın
ve diretk olarak iade etmek istediğinizi
söyleyin
14 gün geçmedi ise kutu açılsa dahi kkoşulsuz şartsız iade hakkınız var zaten

görüşmenizi sert bir üslupla gerçekleştirin biraz
(sert dediysem hakaret küfür içerikli değil ama yaşadığınız olumsuz durumdan da sinir olduğunuzu biraz belli ederek)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,069
Üyeler
166,480
Son üye
crazy mango
Top Bottom