Golf 4 R32
80+ Silver
İşlemci kaç derece oluyor?
ekran kartı normal işlemci normal değil işlemci çok ısınıyor ghz düşürüyor ekran kartını besleyemiyor tahminimce işlemciye soğutma almanız yeterliRTX 3060 Ryzen 5 5600 2x8 gb ram 500 gb ssd 650W psu Aquaris Mesh kasa
Mesaj otomatik birleştirildi:
hadi sadece işlemcidi sorun olsa eyvallah gider parayı basar sıvı soğutma alırım ama hem fps düşük hem de ekran kartı 70-75 derece arası
işlemci yarım yükte bile 85 lere çok rahat çıkıyor75 derece normal o karta
İşlemci ne kadar ısınıyor?
ben bu sıcaklıklara da razıydım ama oyunlarda fps düşüşü de yaşıyorum benEkran kartının 70-75 olmasına laf etmek hiç mantıklı değil ki adamlar üst düzey bir marka da kullanmamışlar INNO3D yani. 75 normal denebilir. Ben de gamegarajdan sistem aldım stok soğutucuya yakın bir soğutucu kullanmışlar indirimde 500TL'ye çektim kule tipini rahat ettim. Boşu boşuna triplenmişsiniz gibi. Probleminizi tam anlatır mısınız?
Alakası yok bayağı iyi hava sirkülasyonu
FPS düşüşü yaşıyorsun diye gamegaraj pişmanlıktır diye konu mu açtın yani, yanlış mı algılıyorum? Eğer işlemci stok fandan dolayı fazla ısınıyorsa gidersin 500-700Tl gibi fiyata kule tipi alırsın bakarsın yoluna. Kimsenin de bu konuyu görüp hadi gamegaraj'dan almayayım diyeceğini de sanmıyorum.işlemci yarım yükte bile 85 lere çok rahat çıkıyor
ben bu sıcaklıklara da razıydım ama oyunlarda fps düşüşü de yaşıyorum ben
İşlemci kaynaklı Düşük FPS alıyorsunuz muhtemelen. Kule tipi soğutucu alabilirsiniz. Bütçeniz nedir? almak isterseniz.işlemci yarım yükte bile 85 lere çok rahat çıkıyor
ben bu sıcaklıklara da razıydım ama oyunlarda fps düşüşü de yaşıyorum ben
Gamegarajdaki sistemlerin ucuz olmasının sebebi kalitesiz parçalar kullanılması zaten , marka olarak en ucuz olanlarını koyuyorlar , oradan almak yerine kendiniz toplasanız daha iyi olurdu yine benzer fiyatlara denk gelirdi.Uzun yıllardır hayalim olan bir bilgisayar almaya 2 ay önce GameGaraj üzerinden bir sistem alarak kavuştum fakat mutluluğum pek uzun sürmedi sistemde çeşitli problemler vardı ben yine kafama takmadım çünkü bazı oyunlarda performansım olması gerektiği gibi iken sadece bazılarında değildi ama yine de işlemci ve ekran kartı sıcaklığım olması gerektiğinden yüksekti FPS değerlerim normal olduğu için onlara da pek aldırış etmemiştim ama son günlerde bu bütün oyunları etkilemeye başladı artık her oyunda düşük FPS alıyorum ve sıcaklıklarımda inanılmaz yüksek teknik servisleriyle defalarca konuştum her seferinde bana normal dediler garantiye göndersem dahi birkaç test yapıp göndereceklerinden eminim FurMark vb. bu yaşadığım olayı sizlerle paylaşmak istedim oyunlardan soğudum artık hayatımda 2 kere PC aldım ikisinde de performans ile ilgili sıkıntılar çektim artık saldım bu PC işini eğer siz de bir gün GameGaraj'dan sistem alacak olursanız bu söylediklerimi bir gözden geçirin derim.
700 civarışuan 600 TL var ama bütçeyi 1000'e zorlayabilirim
şuan 600 TL var ama bütçeyi 1000'e zorlayabilirim
Kötü değil parasinin malları dedigin gibiınno 3d fyatı ucuz oluğu için kullanmışlar siteye girdiğimde hemen hemen hepsi palit ya da inno 3d bu marka kötü bir marka değil yurt dışında çok satan modelerden işlemcini yazar mısın belki sıcaklık ya da dar boğaz yapmış olabilir
Dark Freezer X96 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X96 İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Dark Freezer X96 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comİkisi de yeterli olur, bunlardan birini alabilirsiniz.Dark Freezer X125 Fixed Rgb Fanl DKCCX125 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X125 Fixed Rgb Fanl DKCCX125 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X125 Fixed Rgb Fanl DKCCX125 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 963,53 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com