longinus
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 756
- İsim
- Emrullah YAZICI
Hocam gamegarajdan ürün almanızın sebebi daha ucuz oldugu icin. Aldıgınız ürün markaları kötü markalar değil. Ama bir Asus ve MSI da değil tabii ki. Yaşadığınız süreç elektronik ürün kapsamında olası durumlar. Herkes yaşamaz. Yaşayan olabilir. Suç firmada değil bence. Sonuçta kapalı kutusunda sıfır ürün aldınız. Marka kaynaklı sorun. O da ucuz oldugu icinUzun yıllardır hayalim olan bir bilgisayar almaya 2 ay önce GameGaraj üzerinden bir sistem alarak kavuştum fakat mutluluğum pek uzun sürmedi sistemde çeşitli problemler vardı ben yine kafama takmadım çünkü bazı oyunlarda performansım olması gerektiği gibi iken sadece bazılarında değildi ama yine de işlemci ve ekran kartı sıcaklığım olması gerektiğinden yüksekti FPS değerlerim normal olduğu için onlara da pek aldırış etmemiştim ama son günlerde bu bütün oyunları etkilemeye başladı artık her oyunda düşük FPS alıyorum ve sıcaklıklarımda inanılmaz yüksek teknik servisleriyle defalarca konuştum her seferinde bana normal dediler garantiye göndersem dahi birkaç test yapıp göndereceklerinden eminim FurMark vb. bu yaşadığım olayı sizlerle paylaşmak istedim oyunlardan soğudum artık hayatımda 2 kere PC aldım ikisinde de performans ile ilgili sıkıntılar çektim artık saldım bu PC işini eğer siz de bir gün GameGaraj'dan sistem alacak olursanız bu söylediklerimi bir gözden geçirin derim.