Neler Yeni

Yardım Yeni bağlattığım internetin hızı düştü!

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Speedtest Nperf falan.Hayır gerçekten anlamıyorum 1 hafta 10 gün kullandım ben bu 200 Mbps anakart desteklemese o zaman desteklemezdi veya kablo.Dün bilgisayarı resetledim hemen test yapayım dedim 150 Mbps den 90 mbpslere düştü.Bir daha o hızı göremedim zaten.Şimdi Türk telekomda üyesi arkadaşımda aynısını söylüyor.Valla anlamadım bişi
Başka arkadaşlarının bunu söylemesi ile ne alakası var durumun onu anlayamadım.

SadeceSeyf

80+ Gold
Başka arkadaşlarının bunu söylemesi ile ne alakası var durumun onu anlayamadım.
Hocam anlatamıyorum galiba. Ben ve arkadaşım farklı firmalardan 200 mbps internete geçtik. Aynı anda ikimiz de 200 mbps alırken aynı anda 95 mbps internet alıyoruz :D.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgisayarının anakartı ya da kablon desteklemiyor muhtemelen.
Peki 1 hafta bu hızı alıp sonradan düşme ihtimali var mı

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Hocam anlatamıyorum galiba. Ben ve arkadaşım farklı firmalardan 200 mbps internete geçtik. Aynı anda ikimiz de 200 mbps alırken aynı anda 95 mbps internet alıyoruz :D.
Kanka anlıyorum ama TTnette olan arkadaşta aynı şeyi diyorsun fakat modeme giren hız 200se ekstra bir şey olup 100mbps ethernete düşmez
Vodafone yaz bi istersen.

SadeceSeyf

80+ Gold
Kanka anlıyorum ama TTnette olan arkadaşta aynı şeyi diyorsun fakat modeme giren hız 200se ekstra bir şey olup 100mbps ethernete düşmez
Vodafone yaz bi istersen.
https://forum.donanimarsivi.com/kon...ve-hiz-yuekseltme-problemini-coezduem.663596/ bak konu bile açtım 26 aralıkta çok mutlu oldum başıma bu geldi.Wifi den 200 alıyorum kabloadan alamıyorum.Hadi onuda geçtim abi 10 gün kullanıyorum sonra düşüyor. arıyorum bana kablonun yerlerini değiştir diyorlar tuhaf tuhaf işler

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
https://forum.donanimarsivi.com/kon...ve-hiz-yuekseltme-problemini-coezduem.663596/ bak konu bile açtım 26 aralıkta çok mutlu oldum başıma bu geldi.Wifi den 200 alıyorum kabloadan alamıyorum.Hadi onuda geçtim abi 10 gün kullanıyorum sonra düşüyor. arıyorum bana kablonun yerlerini değiştir diyorlar tuhaf tuhaf işler
Şöyle yapalım bu hızın düştüğü arada ne yaşandı onları düşünün çünkü bilgisayarla alakalı veya kablo ile alakalı olacaktır çünkü teknik olarak başka açıklaması yok

SadeceSeyf

80+ Gold
Şöyle yapalım bu hızın düştüğü arada ne yaşandı onları düşünün çünkü bilgisayarla alakalı veya kablo ile alakalı olacaktır çünkü teknik olarak başka açıklaması yok
Valla ben de anlamadım. Bi daha arayayım bunları

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
Ekstra olarak şunu öneriyorum bence işe yaramaz ama denemekten zarar gelmez.
1672849512456.png

Valla ben de anlamadım. Bi daha arayayım bunları
Üzgünüm ama destek ekibi yollamadan yardım olabileceklerini sanmıyorum.
Destek ekibi eğer bilgisiz biriyse büyük ihtimalle wifiden hızını ölçüp normal diyerek ethernet kablonla veya sisteminle alakalı modeme giren 200mbps der.

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Samet Mustafa Aktaş

SadeceSeyf

80+ Gold
Alıntıyı görüntüle

Destek ekibi eğer bilgisiz biriyse büyük ihtimalle wifiden hızını ölçüp normal diyerek ethernet kablonla veya sisteminle alakalı modeme giren 200mbps der.
Modeme reset attım düzeldi abi saçmalık bu asdasdas

Alıntıyı görüntüle

Adsız.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,691
Üyeler
164,176
Son üye
beoise
Top Bottom