Kanka zaten air jordan 1 basketbol için değil. Birde neden basketbol ayakkabını günlük hayatında kullanıyorsun ki?ARKADAŞLAR JA 1 MODELİ HEM GÜNLÜK HAYAT HEMDE BASKETBOL İÇİN İYİ Mİ UZUN SÜRE KULLANACAĞIM YOKSA AİR JORDAN 1 Mİ?
Kanka profesyonel oynamıyorum alt yapıda da oynamıyorum ayrı ayakkabı almak istemiyorum o yüzden hem günlük hem de basketbolda kullanacağımKanka zaten air jordan 1 basketbol için değil. Birde neden basketbol ayakkabını günlük hayatında kullanıyorsun ki?
O zaman Kyrie serilerini öneririm çünkü onların tabanları daha sert o yüzden erime yapmaz ve dışarıya daha uygun.Kanka profesyonel oynamıyorum alt yapıda da oynamıyorum ayrı ayakkabı almak istemiyorum o yüzden hem günlük hem de basketbolda kullanacağım
teşekkürlerO zaman Kyrie serilerini öneririm çünkü onların tabanları daha sert o yüzden erime yapmaz ve dışarıya daha uygun.
öneri yaptığın için teşekkürler ama 5000 tl bütçem varhttps://www.nike.com/tr/t/book-1-haven-basketbol-ayakkabısı-rvWDwG/FJ4249-001 Bütçenize uyarsa buna bakın derim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pg serisinde bakabilrsiniz
günlük kullanıma uygun mu?Zion 3 "Mud, Sweat and Tears" Basketbol Ayakkabısı
Zion 3 "Mud, Sweat and Tears" Basketbol Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
kanka yalnız yorumlarına ve incelemelerine baktığımda uygun olmadığını öğrendim jorda 1 mid se iyi mi?Evet.
Basketbol ayakkabisi degil ki bu serikanka yalnız yorumlarına ve incelemelerine baktığımda uygun olmadığını öğrendim jorda 1 mid se iyi mi?
biliyorum ama uzun zaman kullanacağım ve basketbolda oynayacağım o yüzden ne önerirsinizBasketbol ayakkabisi degil ki bu seri