Neler Yeni

Yeni başlayan için max 400 TL kaliteli protein tozu

BerkW

80+ Bronze
Yeni başladım spora bi kac ay oldu protein eksigimi gidermek için almam lazım varmıdır?
Boy 1.81
Yas 17
Kilo 90

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,393
İsim
berk
İlk olarak, spora kilo vermek için başladıysan ve bol bol cardio yapıyorsan toza gerek yok.
Bu tozu kullanıyorum gayet iyi.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk

Teouique

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Bilalcan Başar
Protein tozuna ne kadar bütce ayirabileceginle de alakali bir durum tek seferlik 400 vereceksen supplementleri öneririm her ay 400 verebiliyorsan tavsiyem supplementlerin üstüne kreatinde alman kreatin kilo aldırsa da görüntü olarak daha yapili ve bi tık daha güçlü olacaksın bu sayede göbek cevresini eritmeden sırıtmayan bir vucut formu elde edebilirsin ancak kreatin düzenli kullanilmali ve bol sivi ile tuketilmelidir.

BerkW

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk olarak, spora kilo vermek için başladıysan ve bol bol cardio yapıyorsan toza gerek yok.
Bu tozu kullanıyorum gayet iyi.
Yok onun için baslamadim bunu daha öncede öneren olmuştu bunu alabilirim fakat nasıl kullanmam gerekir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Protein tozuna ne kadar bütce ayirabileceginle de alakali bir durum tek seferlik 400 vereceksen supplementleri öneririm her ay 400 verebiliyorsan tavsiyem supplementlerin üstüne kreatinde alman kreatin kilo aldırsa da görüntü olarak daha yapili ve bi tık daha güçlü olacaksın bu sayede göbek cevresini eritmeden sırıtmayan bir vucut formu elde edebilirsin ancak kreatin düzenli kullanilmali ve bol sivi ile tuketilmelidir.
Hocam maalesef aylik 400 veremem suanklik tek sefer 400 verip bidaha artık üzün sure sonra almayi düşünüyorum

gerek yok ama sen bilirsin.
Hocam protein ihtiyacimi karsilayamiyorum almam lazim

Teouique

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Bilalcan Başar
Yok onun için baslamadim bunu daha öncede öneren olmuştu bunu alabilirim fakat nasıl kullanmam gerekir

Hocam maalesef aylik 400 veremem suanklik tek sefer 400 verip bidaha artık üzün sure sonra almayi düşünüyorum
O zaman kesinlikle supplementler öneririm gramajı daha fazla geliyor hic yoktan bellirli bir süre idare eder

BerkW

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,393
İsim
berk
Ayda 400 olmuyor dostum 2 ay rahat götürüyor. 908 gram var haftanın 4 günü spora gitsen ve her gün 1 ölçek alsan. 2 ay götürüyor. Ayrıca "Supplement" den kastın nedir? Supplement bu ilaçların genel adı zaten. Kreatin kasları su ile doldurur ve geçicidir + olarak kreatin her gün kullanılır ve günde 3-5 gram alman gerekir etkisini göstermesi 3 haftayı bulabilir. Yani kreatin de çok ucuz bi' supplement değil.

Spor öncesi veya sonrası(yada ikisi birden) 1 ölçek(30gr) alınır. Zaten kutusunda da yazar.

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Ayrıca "Supplement" den kastın nedir? Supplement bu ilaçların genel adı zaten
Ben de bilgi almak için paylaşımlara bakayım dedim de, ayrı bir şekilde supplement öneririm yazısını görünce şaşırdım.

Teouique

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Bilalcan Başar
Ayda 400 olmuyor dostum 2 ay rahat götürüyor. 908 gram var haftanın 4 günü spora gitsen ve her gün 1 ölçek alsan. 2 ay götürüyor. Ayrıca "Supplement" den kastın nedir? Supplement bu ilaçların genel adı zaten. Kreatin kasları su ile doldurur ve geçicidir + olarak kreatin her gün kullanılır ve günde 3-5 gram alman gerekir etkisini göstermesi 3 haftayı bulabilir. Yani kreatin de çok ucuz bi' supplement değil.

Spor öncesi veya sonrası(yada ikisi birden) 1 ölçek(30gr) alınır. Zaten kutusunda da yazar.
Protein tozu bir gün kullanım diğer gün kullanmayayım şeklinde kullanılması tavsiye edilmez. Spora gidilmeyen günlerde kasların kendisini onarımı devam edeceği için gerekli proteini ihtiyacını karşılamak içinde off günlerde kullanmak gerekir. Olması gereken budur. Zaten arkadaşa öncelikli olarak protein tozu markası da bulunan supplementler.com ürününden bahsediyorum. Hardline'ın ise supplemenler ürününden daha kalitesiz ve başarısız olduğunu düşünüyorum.

Top Bottom